writing-img

vodni kamen in plesen...

clock-img

11.01.2008, 11:27

clock-img

Anonimen

v kopalnici...v fugah ob kadi, in začela se je že delat dalje gor po ploščicah.
Nobeno čistilo ne zaleže...dan dva in je nazaj...
Imate kak predlog kako se je rešit?!?
Na dan z predlogi prosimuser posted image

clock-img

11.01.2008, 12:08

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Midva sva jo imela v kopalnici - nad tuš kabino - ker je na zunanji severni strani, zgoraj pa prazno podstrešje. Sem pošpricala z Brefom s klorom - proti plesni. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

11.01.2008, 12:25

clock-img

Anonimen

tega sem uporabla ravno na zadnje...in se je čez 3 dni spet pojalo, kot da nebi nič čistlauser posted image

mah ena mi je omenla, da naj polijem z varekino, pustim kako urco pol pa temeljito sčistit pa je to to..
kaj pa vem...kaj pravite na to?
ker varekina je kar močna ne..

clock-img

11.01.2008, 12:30

clock-img

Hans

pencil-img

501

Mene pri plesni rešuje MEGA BELO, pošpricaš, obrišeš in za nekaj časa pomaga.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

11.01.2008, 13:58

clock-img

TamaraJ

pencil-img

1456

Jaz sem iz Cerknice in je voda za popi.... apnenčasta. Nimam rešitve. Pretirana uporaba Brefov, Cilitov... razžre glazuro na pipah. Edina varianta je, da vsak dan brišem s tisto krpico z mikrovlakni. Ampak vsak danuser posted image . No, z leti te baje malo mine in nisi več tak suženj hiše. Sem pa malo perfekcionista in se dobro počutim le v čistem in pospravljenem. Moj dragi je moje nasprotje. Hvala boguuser posted image
Imava pa leseno stropno oblogo v kopalnici (je bila že gor, preden sva urejala kopalnico) in po 5, 6 letih sumim na plesen, ki bo vsak čas pogledala ven.. Hmm, rešitve pa še ne poznam za touser posted image

Amor Omnia Vincit

clock-img

11.01.2008, 14:17

clock-img

Saskia02

pencil-img

107

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Pretirana uporaba Brefov, Cilitov... razžre glazuro na pipah. user posted image

in tudi na ploščicah, na katere se še bolj prime apnenec
in na wc pokrovu tudi...

clock-img

11.01.2008, 16:18

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz sem imela v prejšnjem stanovanju plesen v spalnici na zunanji steni (nismo kurili v spalnici, slaba okna, nobene izolacije in to je bilo to). Sicer sem nekajkrat pošpricala z Brefom za plesen (taka modra embalaža, kjer so narisane fuge) in pustila nekaj časa. Pa je šlo stran. Sicer se je ponovilo, ampak sem to še enkrat naredila, potem smo se pa itak preselili.

Je pa res, da se mi je v kleti v hiši tudi že pojavila plesen, preden smo imeli na terasi kleti ploščice - je bila prevelika vlaga. Ko smo položili ploščice, je bilo s plesnijo mir.

Kaj pa če premalo zračiš oz. kuriš v kopalnici? Ker to je moževa stara mama imela (oz. ima še vedno) v kopalnici, ker ji je škoda kurilca in v kopalnici nima prižganega radiatorja. Tako da se ji potem nabira plesen v kotih in po ploščicah.

clock-img

11.01.2008, 17:09

clock-img

Anonimen

mamo radiator not, pa je kar toplo...plesen se pa tak pojavi samo okoli kadi...drugje po stenah ali pa kje ne...
glede glazure...oz.leska ploščic...okoli kadi ga itak ne več, ker sem že tolk prečohalauser posted image

clock-img

11.01.2008, 21:43

clock-img

eya

pencil-img

4615

Kaj pa če vsakič, ko se kdo kopa, stene potem do suhega obrišete? Plesen se rada razširi tam, kjer je vlažno in toplo.

clock-img

11.01.2008, 23:37

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Varekina pomaga za več kot 3 dni. V bistvu vsak tak hud klorov preparat. Mi smo imeli v prejšnjem stanovanju v kopalnici plesen, pa kamen tudi. Samo kamen me ni motil, plesen pa zelo. Samo hudič je bil, ker sem tudi na klor alergična, pa po varekini kake par dni sploh dihat nisem mogla. Je pa plesen za en cajt proč spravilo.

clock-img

12.01.2008, 09:24

clock-img

Anonimen

Kupila seveda čez mejo poseben preparat za plesen-Mangia Muffa.
Pošpricaš nekaj minut počakaš z gobico pobrišeš in splakneš za nekaj časa je mir.Proti kamu pa CILLIT BANG(ki tudi pomaga proti plesni)isto pošpricam obrišem splaknem.

clock-img

12.01.2008, 10:16

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Kakšno zračenje pa imate v kopalnici?

clock-img

12.01.2008, 10:19

clock-img

mika

pencil-img

6485

ker varekina je kar močna ne..

moja mama je čistila stene in stropove(pobeljene) z varekino, ko smo prvo leto v hiši imeli vlago. je pa tako, da če ne boste odpravili vzroka za nastajanje plesni, se bo v kratkem nazaj pojavila ne glede na to š čim čistiš

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem