writing-img

vodni kamen na marmorju

clock-img

08.07.2008, 16:37

clock-img

Party

pencil-img

26

s čim lahko očistim vodni kamen na marmorju? imamo teraso in stopnice vse v kamnu in nabralo se je toliko vodnega kamna da je že prav grdo videt. sem poskusila s čistilom ,ki ga drugače uporabljam za kopalnico,pa je šlo samo malo stran.
s čim lahko očistim,da ne poškodujem marmorja?

clock-img

08.07.2008, 19:11

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

kis?

clock-img

08.07.2008, 19:13

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Če ne gre s cilitom bo šlo stran samo še s poliranjem.

clock-img

08.07.2008, 20:25

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

To tudi mene zanima. Imamo ploščo v kopalnici iz marmorja in se čisto vsaka kapljica pozna gor. Na kis še pomislila nisem. Bom probala. S cilitom in podobnimi močnimi čistili se naravnega kamna ne čisti, ker ga razžre.

clock-img

08.07.2008, 20:58

clock-img

lotoska

pencil-img

768

N&B se strinjam, ampak kakšen madež se da tudi s tem spucat. Drugače se da pa kamen  impregnirat z nečim kar prodajajo tud v Marmorju Hotavlje. Verjetno je poanta v tem da odbija vodo.

clock-img

09.07.2008, 17:03

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Na vašem mestu bi vprašala v marmor Hotavlje ali pa kakšnega kamnoseka. Ker, ko je škoda narejena, se jo ne da več popravit. Cilit in podobne zadeve so preveč agresivne. Sama sem zunaj robove iz marmorja čistila z astonišem v pasti, ali pa točkovno kakšen flek, se je dalo lepo spucat. Najlepše pa je, če se po toliko in toliko letih prebrusi. Zdaj obstajajo za take površine že nano premazi, kateri odbijajo vodo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem