writing-img

voltaren

clock-img

28.02.2011, 17:13

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Danes sva bila s sinom pri zdravniku in mi je povedala, da se v prihadnje baje v Slo ne bo več dobilo Voltarena. Samo toliko v info mamicam, ki imajo otroke z vroč.krči. Tudi sama dr. je rekla, da pojma nima, kaj bodo sedaj dajali. Sem vprašala zakaj - pa je rekla, da se baje ne splača Plivi zdravila za Slo proizvajat...

clock-img

28.02.2011, 19:16

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

user posted image user posted image

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

28.02.2011, 21:53

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Če imaš koga, naj ti jih prinese iz HR - se dobijo v lekarni brez recepta... 

clock-img

28.02.2011, 21:57

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Danes sva bila s sinom pri zdravniku in mi je povedala, da se v prihadnje baje v Slo ne bo več dobilo Voltarena. Samo toliko v info mamicam, ki imajo otroke z vroč.krči. Tudi sama dr. je rekla, da pojma nima, kaj bodo sedaj dajali. Sem vprašala zakaj - pa je rekla, da se baje ne splača Plivi zdravila za Slo proizvajat...

krkine naklofen svečke. ista učinkovina, večja doza (50 mg); samo pliva je tok bolj agresivna pri oglaševanju da živ bog ne ve da to obstaja.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

28.02.2011, 22:23

clock-img

eva1

pencil-img

4835

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

IZVIRNO SPOROČILO: Udb

krkine naklofen svečke. ista učinkovina, večja doza (50 mg); samo pliva je tok bolj agresivna pri oglaševanju da živ bog ne ve da to obstaja.

Ja sej naklofen in voltaren svečke so približno isti šmorn! Samo ne vem kok se dozira pri malih otrocih!

clock-img

28.02.2011, 22:24

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

In potem bomo naklofen svečke rezali na četrtine / tretjine... ker dozira se pa 1mg na 1kg teže.

clock-img

28.02.2011, 22:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.03.2011, 09:26

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

bomo šli pa na hr v lekarno ga iskat... v čem je problem, važno, da se ga dobi

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

01.03.2011, 17:09

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Samo na Hr tudi ni več brez recepta, ker je bilo full zlorab. Sedaj preverjajo inspektorji tako da so lekarnarji malo bolj previdni pri tem. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

02.03.2011, 15:44

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

In potem bomo naklofen svečke rezali na četrtine / tretjine... ker dozira se pa 1mg na 1kg teže.

...kar je živa katastrofa, meni nikoli ne rata lepo, tako da pol stran vržem....user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

clock-img

02.03.2011, 19:22

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

bomo šli pa na hr v lekarno ga iskat... v čem je problem, važno, da se ga dobi

Čak no, mi imamo predaleč, da bi šli kupit zdravilo na Hrvaško in to tako, ki naj bi ga tukaj dobili na recept.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem