cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vonj obleke po kuhanju

clock-img

05.01.2008, 21:21

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

če kaj ne prenesem, je to vonj hrane na obleki. Vsakič ko kuham kosilo, se moram preoblečt, saj vsa smrdim po kuhanju. Kako ve rešujete ta problem?

clock-img

05.01.2008, 21:23

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Med kuhanjem vklopim napo ali odprem okno. Če pa to ne pomaga, se po kuhanju preoblečem. Nisem ti kaj dosti pomagala, ne user posted image ?

clock-img

05.01.2008, 21:24

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

napa kaj dost ne pomaga, po luftanju je pa le malo boljše

clock-img

05.01.2008, 21:31

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ja, meni gre tudi to na živce. Fajn je treba zračit (napa, odprta okna), druge ni.

clock-img

05.01.2008, 21:59

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Ja, meni gre tudi to na živce. Fajn je treba zračit (napa, odprta okna), druge ni.

Točno tako. Žal ni druge rešitve. user posted image

Pa jaz vedno vrata od kuhinje zaprem in odprem okno, da se čim manj tega vonja razširi po ostalih prostorih.

clock-img

05.01.2008, 22:03

clock-img

Anonimen

Če kuham kaj s čebulo, potem se obvezno preoblečem, pa še lase sumim, da mi smrdijo. Ker to mi je ogabno, da bi kdo mislil, da po postanem švicu smrdim. Fuj.
Druge vonjave mi pa ne gredo toliko do srca.user posted image  Kakšno cvrtje še mogo,e ampak to vseeno ni taka sila, se da zluftat.

clock-img

06.01.2008, 00:34

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Točno tako. Žal ni druge rešitve.

Pa jaz vedno vrata od kuhinje zaprem in odprem okno, da se čim manj tega vonja razširi po ostalih prostorih

Jaz tudi tako naredim. Kaj čemo, je treba kuhat, pa smrad na oblekah gor ali dol

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

06.01.2008, 17:34

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Zato pa ne maram kuhanja!!!user posted image user posted image

clock-img

06.01.2008, 20:56

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Jaz sem imela sodelavko ki je v salon prišla vedno cela smrdeča od kuhanja in po 3 dni isti pulover da je to smrdelo za user posted image .Jaz sem doma vedno drugač oblečena kot za zunaj,ker mi res gre ta smrad na živce pa tudi jaz zaprem vrata kuhinje da ne smrdi celo stanovanje v kuhinji pa odprem okno in napo vklopim samo ni kaj dosti učinka

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem