writing-img

voziček

clock-img

09.10.2009, 12:19

clock-img

mibi

pencil-img

21

pozdravljene, mi imamo problem saj nas dojencek noce v vozicek. stara je 4 mesece in ko jo položimo v voziček začne jokat histerično. probali smo jo voziti v lupinici, v športnem delu pol ležečem pa vseeno noče. a pozna katera kako rešitev in nasvet kako naj se odpravimo vn na sprehod da nismo skoz pred bajto samo. hvala, lp

clock-img

09.10.2009, 12:36

clock-img

teja28

pencil-img

236

naš tudi ni bil ljubitelj vozička, tako da smo ga pač nosili v kengurujčku. S časom se je privadil, sedaj, ko pa hodi, ga pa spet ne mara. Ali je na nogah, ali pa ga nesemo.
Ne se sekirat. Probajte druge opcije, pa voziček spet malce kasneje.

clock-img

09.10.2009, 12:56

clock-img

doris04

pencil-img

915

smo meli isti problem... od 5 tedna naprej je jokala...smo se rešli z kengorujčkom, pol sem pa vsak dan voziček opremla z igračami, pa jo je minlo čez 14 dni ker je rajši gledala kaj ji binglja in poje  pred očkami...nikakor pa se ni obnesla vožnja v košarici, tak da smo kr na športni del preklopli ....no tak je pač blo pri nasuser posted image

clock-img

09.10.2009, 17:30

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Naša je tudi stara 4 mesece in včasih zganja tako histerijo v vozičku, da je groza. Če je mogoče, je malo na rokah, malo v slingu ali kengurujčku. Sama tudi nimam več idej. Smo ji dali sedež malo bolj pokonci, pa je malooo bolje. Oz. kakor kdaj. V glavnem sling vozim zdaj kar s seboj. Samo ne vem, kdo bi pol voziček potiskal???user posted image

Pa smo 4!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem