writing-img

voziček "Trendideal" (Babideal) iz Leclerca

clock-img

12.02.2005, 10:58

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Iščem en lahek in poceni voziček za potem, ko bo Živa že sedela. Tale izgleda v Leclercovem katalogu prav fajn. A ga je že kdo preizkusil, se splača nabaviti?
Lp, Pikca

clock-img

12.02.2005, 11:57

clock-img

total

pencil-img

4453

Ne vem kakšen je ta,ampak jaz sem glih zadnjič nabavila voziček za sedet za našega:duda:,ki sem ga kupila v Baby centru od ABC Desing in sem ful zadovoljna,pa še ful poceni je bil.

Lp:rozica:

clock-img

12.02.2005, 12:27

clock-img

Anonimen

A to je takaka navadna marelica? Ma te so po moje vse O.K. Mi smo imeli en tak voziček (navadno "marelo") star 12 let, skozi je dal 4 otroke, kupili smo ga pa enkrat v Rovinju napol zastonj, ker se nam je ta stari zdel prevelik in že pokvarjen je bil, pa smo ga stran vrgli (s sestrino družino sem bila takrat na morju). Lani in predlani na morju smo ga "gurali" povsod, če se je Tibor v njem polulal, sem samo v morje zapeljala, in s Tiborjem do pasu v vodi (v vozičku) malo popeljala, pa je ostal čisto kot nov. S temi vozički, ki imajo zelo malo mehanizma, ponavadi ni problema (vsaj kolikor jaz vem).

clock-img

12.02.2005, 14:27

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

takega ki ga iščeš ne poznam ,lahkp pa rečem da se splača kupiti Zappa mi smo ga našem :duda:kupili in smo prav zadovolni z njim

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem