writing-img

voziček Bugaboo Cameleon

clock-img

21.11.2008, 19:40

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

ima katera izkušnje... meni se zelo dopade in vedno bolj razmišljam da bi kar tega kupila... ni vicer najcenejši, ... ampak... ostali mi nekako ne padejo v oči... vesela bom vsakega odgovora... hvala že v naprej

clock-img

21.11.2008, 19:47

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Mi smo danes imeli šele prvo vožnjo, tako da nimamo veliko izkušenj, smo pa vseeno zadovoljni. 

clock-img

21.11.2008, 19:57

clock-img

jajula

pencil-img

1191

mamo in loh rečem da je vrhunski voziček!

clock-img

21.11.2008, 20:29

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

mamo in loh rečem da je vrhunski voziček!

se podpišem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

21.11.2008, 21:18

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Fulll fajn voziček. Velika košara, ročaj se premika, sedež se premika, zelo lahek voziček. Uglavnem priporočam.

clock-img

22.11.2008, 15:04

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

poznam sicer 2 mamici ki ga uporabljata, ampak sem vseeno rekla, da še vas povprašam o tem... očitno je res ok, glede na to da še ni nobene graje :) pol

lahko že kr barvo začnem zbirat... kako je kej z barvami, kok so občutljive??

clock-img

24.11.2008, 10:56

clock-img

Flufi

pencil-img

69

Tudi mi kupujemo ta voziček, odločitev je padla in nič naju več ne prepriča.
Ta voziček je zakon in ni zastonj dražji od večine. Naju je tudi prepričala teža in pa to,
da se ga da uporabljat tudi na bolj grobem terenu (videno in delujeuser posted image ).
Edina stvar, ki je zame omejujoča je barva, mogoče se nekaterim zdi smešno, ampak
za fanta ne najdem ene pametne barve. Vse so osnovni odtenki in ni sledu o trendi barvah,
ki jih ima npr. Quinny...,zdaj sta dve posebni kolekciji, ena je sivo črna (mene spominja na krstouser posted image ),
druga pa je od nekega znanega oblikovalca z naslikano opico pa mi tudi ne potegne. Težko se je določiti.
Kakšne barve imate kaj uporabnice tega vozička?user posted image

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem