writing-img

voziček Maxi-Cosi Taxi Citi CX

clock-img

14.03.2008, 08:18

clock-img

*Lana*

pencil-img

279

clock-img

14.03.2008, 08:30

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

Mi smo ga imeli in ga lahko samo povalim, ima adapterje za lupinco, poleže se tud dost, pa strehica za sonce je tud dost velika, da se fino senca naredi, smo pa športni del uporabljal od ene 6-ih mesecev naprej, ker je bil mišljen kot drugi voziček, za v avto, itd...še zdaj je v uporabi, pa je letnik 2004, sem ga posodila kolegici

clock-img

14.03.2008, 08:31

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi ga imamo tud...črnega...zelo fajn zadeva, potrjena tudi s strani razvojne...ga bomo počas prodal...ker ga je otrok že prerastu...

clock-img

14.03.2008, 08:34

clock-img

*Lana*

pencil-img

279

Js bi ka kupla kot drugi voziček. Kaj pa veikost zloženega? Ali je hrbtno naslonjalo trdo, kolk stopenj natsavljivega hrbtišča ima, vodljivost? Ali se da kupiti sprednji lok?
Sem si ga hotla v bc ogledat, pa ga nimajo, samo na internetno strani je.

Hvala

clock-img

14.03.2008, 08:34

clock-img

*Lana*

pencil-img

279

Do katere teže se ga lahko uporablja, do katere velikosti otroka?

clock-img

14.03.2008, 12:26

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

Mi smo ga uporabljali do dveh let, zloži se hitro in enostavno, naslon ima kar nekaj stopenj, jaz sem bila z njim več kot zadovoljna in nam je dobro služil, naš je pa rjavo-oranžen, pa v BC-ju jih že dolgo ne prodajajo, tko da sploh ne vem kje se jih še dobi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem