writing-img

voziček cam trikolesnik

clock-img

12.07.2010, 15:06

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

mene pa zanima kakšne imate kaj izkušnje s cam trikolesnilom? meni se zdi zelo kompakten, lep, samo me moti ker ni zavore.A  je res tako vzdržljiv, se ne sesede športni del, ko dojenček sedi? je dober za makedam, pesek, travo? nasploh kakšne so vaše izkušnje?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

13.07.2010, 09:07

clock-img

boni25

pencil-img

358

Moja kolegica ga ima in je zelo zadovoljna z njim.Mene mogoče moti edino to da imajo karavana pa ga morajo čist razstavit da gre not je kr velik se mi zdi.

clock-img

28.09.2010, 13:40

clock-img

pupica25

pencil-img

117

Tudi mi imamo cam combain voziček! Sem zelo zadovoljna - udobna košara, kompaktni športni del (da se ga spravit v popoln ležeč položaj) in tudi lupinica se brez problema namesti na ogrodje vozička :) Bomo ga tudi pri novem dojenčku uporabili. Edina pomanjkljivost pa je res, da se ga ne da tako zložit in je potrebno snet prednje kolo - ampak, to storiš brez večjega napora

Moja pupica je stara že dobri 2,5 leti in čaka na družbo!

clock-img

04.10.2010, 22:53

clock-img

Anonimen

Mi smo ga imeli par dni za nadomestni voziček, pa je hb rezervni del dovolj hitro prišel za našega, da sem camovega nazaj peljala ... ma to je ogromen voziček ... imamo enoprostorca pa ga nisem v prazen prtljažnik spravila brez da bi sprednje kolo dol vzela user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem