writing-img

voziček da lai ne..

clock-img

27.04.2010, 12:30

clock-img

zirafa76

pencil-img

811

Pozdravček..
prosim za nasvete, pomoč..
Imamo Quinny od prej, star 2:5 let bil sicer polno uporabljen, sedaj ga uporablja tudi pri 3 m sinu..pa je nekaj začel nagajati in razmišljam o nakupu Maclarna od rojstva naprej..
pa ne vem, je res primeren že za našega 3 mesečnika, ga ne bo rukalo preveč, da se položiti skoraj čisto v vodoravno in ima malce podložen hrbet..morajo sploh še biti v tej zimski košari ali je bolj mišljena za zimo??Imam jo na Quinniju seveda..
Nočem navadnega vozička ampak nekaj lažjega, tudi za letalo.pa sem v dilemi..

kaj svetujete??

hvala..

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

clock-img

27.04.2010, 12:37

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

Lahko ti odgovorim samo glede kosare,katera ni misljena le za zimo,temvec je najbolj primerna za dojencka,zaradi ravnega dna.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

clock-img

27.04.2010, 20:45

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Lahko ti odgovorim samo glede kosare,katera ni misljena le za zimo,temvec je najbolj primerna za dojencka,zaradi ravnega dna.

Nimam in ne pogrešam košare. Tako da ni tako zelo nujna!

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

27.04.2010, 22:18

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Nimam in ne pogrešam košare. Tako da ni tako zelo nujna!

Glede košare se mnenja krešejo, ampak ne glede na to, novorojenček in potem dojenček mora ležati na ravni, trdi podlagi vsaj do 4., 5. ega meseca.
Maclaren ni primeren za 3 mesečne dojenčke.

clock-img

27.04.2010, 22:39

clock-img

frutolina

pencil-img

766

košara ni za zimo ampak je zato da je dojenček na ravni podlagi, kar tudi mora biti. Glede na to da še ni star niti 3 mesece ga jaz osebno ne bi dajala v ta drug voziček...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem