writing-img

voziček in letalo

clock-img

31.05.2005, 22:12

clock-img

tania

pencil-img

118

Ker bomo šli na morje z letalom me zanima kam se spravi voziček. A ga lahko odpelješ s sabo na letalo al ga moraš oddat skupaj z ostalo prtljago.
Zanima me namreč zaradi tega, ker vem da prtljage ne spravljajo ravno "nežno":hudicek:, ne bi pa rada, da se mi voziček poškoduje.
A ima katera izkušnje s tem?
Hvala!!!!!!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

31.05.2005, 23:21

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ojla,

preden vstopiš v letalo, voziček vzame stevardesa in ti ga po koncu leta pripelje nazaj...to je 'osebna prtljaga'.

lp

clock-img

01.06.2005, 07:22

clock-img

danajana

pencil-img

38

Ko voziček oddaš tik pred vstopom v letalo ga pospravijo v prostor skupaj z ostalo prtljago (dajo ga spodaj). Mi smo bili dober mesec nazaj na potovanju z letalom in že za tja grede smo dobili delno polomljen voziček (dalo se ga je voziti, ko sem ga zalepila s selotejpom, potem pa ga nismo mogli na hitro zložit ampak najprej odlepit selotejp in šele nato zlaganje).
Vseeno ne priporočam, da vzameš s seboj najlepši in najdražji voziček, ampak kakšno poceni varianto ali "marelo".

clock-img

01.06.2005, 08:34

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi smo leteli z Easy jetom v London - na Brniku smo šli z vozičkom do letala, na Steanstedu smo pa voziček dobili šele pri prtljagi :grrr: tako da smo ta malo trogali po rokah čez celo letališče...

clock-img

01.06.2005, 14:20

clock-img

Anonimen

No, mene pa zanima, če se gre lahko s katerim koli vozičkom. Jaz bi s seboj rada vzela klasično Inglesino, ki se ne zloži "v marelo" ampak se zloži podvozje navzdol. Ker mi, v primerjavi s trikolesnikom, pride veliko bolj prav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem