writing-img

voziček iz paketa

clock-img

16.09.2005, 13:19

clock-img

majapozun

pencil-img

2

Živjo!
Z možem sva se odločila, da bova iz paketa za novorojenčke verjetno vzela kar tistega z vozičkom, pa bi rada prej kej informacij o njem. a ima katera izkušnje z vozičkom, je zadovoljna z njim, kakšne so njegove pomanjkljivosti...?
hvala
maja

clock-img

16.09.2005, 13:22

clock-img

Spicy Black

pencil-img

326

Najprej dobrodošla

Pravijo pa da je voziček iz paketa slab in ga ne priporočajo (teža, okretnost itd.). Tako, da raje vzemi denar in si kupi boljšega.

Lp

clock-img

16.09.2005, 13:32

clock-img

kati1

pencil-img

264

voziček si lahko ogledaš v živo - kar mislim, da je tud nujno ... povprašaj v materinski šoli oz. šoli za starše

clock-img

16.09.2005, 14:35

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Na tem forumu je naletel na precej kritik, ker naj bi bil težek, nefunkcionalen, punce so pisale tudi o številnih nevarnih kovinskih delih.

Preveri še sama in se pravilno odloči!

clock-img

16.09.2005, 16:24

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Rajši vzemi denar in sama kupi voziček, meni ne izgleda vreden niti 15.000 sit.

clock-img

16.09.2005, 17:44

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Jaz sem ga videla pri G v čakalnici in moram reči da me ni prepričal, ker ima ene vijake na vzven (matica gleda na zunanjem delu ven in en del vijaka ,... Drgač so ga na tem forumu kritizirale, na nakem drugem pa še kar hvalile. Premisli sama, jaz bi raje vzela denar, in si enega preprostega kupila.
Težak pa mislim da je 17 kg.

clock-img

16.09.2005, 21:16

clock-img

urška

pencil-img

3136

mi smo ga imeli, res da se šenkanemu konju ne gleda pod zobe, ampak vseeno ne hvala. ful je težek škripa pa prenizek. raje vzemi denar in za 50 000 kolikor dobiš denarja že tud dobiš voziček, če ne drugje pa v avstriji. mi smo kasneje kupili novega - haucka in je 100 krat boljši.

clock-img

16.09.2005, 21:38

clock-img

Anonimen

Ima ga moja svakinja in je res kar precej neroden, čeprav drugih problemo z njim ni imela. Ima jih sedaj, ko ga je skušala prodati, ker ga ne rabi več in so ji v komisijski trgovini rekli, da jih ne odkupujejo, ke se baje zelo veliko kvarijo. Jaz ti priporočam, da vzameš denar okorg 56.000 SIT in si ga kupiš sama

clock-img

17.09.2005, 17:16

clock-img

Anja**

pencil-img

323

...denarja se dobi 57.190 sit

za tak denar pa dobis ze kaj pametnega (pa magari rabljenega - lepo ohranjenega).

clock-img

19.09.2005, 09:47

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

Predlagam ti, da si pogledaš vozičke v E.Leclercu. Imajo ful luštne z lupinico za 27000 sit, pa zgledajo varni in praktični! Sama sem ga kupila za 4o.ooo sit pa je super!

Jaz ti unega ne predlagam, ker res zgleda bolj slabo!

clock-img

19.09.2005, 15:22

clock-img

majapozun

pencil-img

2

Hvala, punce, za vse nasvete. sej mene tut najbolj skrbi teža... bomo še mal premislili!
lp

clock-img

25.09.2005, 20:17

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Mi ga imamo in sicer ga je moj kupil v komisijski prodajalni, sploh ni vedel, da je to voziček iz paketa. Tako kot pravite je res zelo težak, ampak za teren, kjer smo mi je pa super, za transport pa poden. Za transport imamo lažjega (marela), ki zaleže malo prostora v prtljažniku. Iz paketa zaleže cel prtljažnik, v polota ga komaj spravim. Dala sem pa zanj 20.000.-.
Drugače pa sem z njim zadovoljna in ga bom imela tudi pri tem otročku, le torbo za v voziček moram kupiti, ker zraven ni priložena.

lp

Ne toži svetu tujemu bol, ne svojega srca,
ne toži mu nikoli, ker svet je brez srca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem