cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

voziček jane-carrera

clock-img

11.12.2006, 08:48

clock-img

mihana

pencil-img

100

sem malo preledovala strani od vozičkov in mi je ta ostal v spominu
ali a katera uporablja ..kakšne izkušnje imate...ali se da polezati čisto v lezeči polozaj...je primeren tudi za poletne dojenčke.....
kakšne izkušnje imate z lupinicami jane...
vala lep dan

clock-img

11.12.2006, 09:25

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Ojla!
Za ta voziček ne vem, kakšne karakteristike ima, vem pa za njihove otroške sedeže, ki nimajo ravno dobrih ocen - poglej na http://www.amzs.si/?podrocje=369.

clock-img

11.12.2006, 23:45

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Se strinjam z blue sky. Glede vozička ti ne bi znala svetovati, kar pa se lupinice tiče, je bila najslabše ocenjena na crash testih in je jaz rajši ne bi kupila...

clock-img

12.12.2006, 08:43

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

No ampak povejte še to, da je bila tako slaba ocena SAMO zaradi tega, ker so lupinico testirali v ležečem položajuuser posted image . Kateri idiot se je tega spomnil ne vem, zdrava pamet meni pove, da se otroka vozi v sedečem.

Testov za sedeč položaj pa ni za dobit. Ampak Römerja in MC sigurno ne doseže.

Je pa meni ta lupinica/košara čisto premajhna. Sploh za kakšne zimske dojenčke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem