writing-img

voziček rodeo abc design

clock-img

14.09.2007, 11:20

clock-img

dezurna

pencil-img

39

LP! Zanima me če ima katera od vas izkušnje z vozičkom rodeo abc design.Sama se odločam med njim in PP,pa bi rada vedela če ga imate in koliko prostora zavzame ko je zložen.Kupila bi ga z košaro za novorojenčka in športni del.V oči mi je padel v trgovini ker je zelo vodljiv,drugih izkušenj pa nimam.Napišite prosim če ga katera uporablja. Hvala.

clock-img

14.09.2007, 12:38

clock-img

pupika27

pencil-img

201

a lahko pošlješ kakšno sliko tega vozička ali pa mi povej ime trgovine kjer si ga gledala.hvala in lepo nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 18:50

clock-img

dezurna

pencil-img

39

Slike nimam,gledala pa sem ga v Avstriji.Mi je bil zelo všeč,pri nas ga imajo v pikapolonici,ampak samo športni del,košaro za novorojenčka moraš doplačati.

clock-img

14.09.2007, 19:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.09.2007, 21:15

clock-img

lea23

pencil-img

517

nisem prepričana, ampak meni se pa zdi da se košara za novorojenčka že zraven dobi! ampak kot sem rekla, nisem 100%..

clock-img

15.09.2007, 21:16

clock-img

lea23

pencil-img

517

aja drugač jih imajo pa tudi v toysrusu! kakšne je cena sicer nevem na pamet, ampak sigurno so pa cenejši kot pri nas!!!!

clock-img

21.09.2007, 10:44

clock-img

dezurna

pencil-img

39

Ja,zdaj sem pa ta voziček že kupila.Zelo mi je bil ušeč,dobila sem ga v kompletu z zimsko košarico,drugače pa ima tudi športni del možnost nastavitve v tri položaje,tako da ni problema,tudi zloži se dobro ,sem zelo vesela da sva se z možem odločila za njega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem