writing-img

voziček v neckermannu!!!

clock-img

30.05.2007, 23:00

clock-img

karo22

pencil-img

14

imam eno vprašanje... glede na to,da kupujem voziček in je fajn, če ti svetuje mamica, ki že ima izkušnje s kupovanjem le tega, bi vas prosila za mnenje, kako se vam zdi tale voziček:

link: http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=1715134

clock-img

30.05.2007, 23:20

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Dobr zgleda, samo škoda ker se ga ne da preverit še z dotikom- kompaktnost in te zadeve..

clock-img

30.05.2007, 23:26

clock-img

NAVT

pencil-img

713

A se mu premikajo sprednja kolesa??? Če se ne, pol ga je treba pri najmanjšem obratu privzdigniti. Če je voziček še tako lahek, pa se sčasoma ritka v njem poredi na recimo 10 kg in rata to kar zoprno. Pol maš pa zraven še kakšno torbo...

clock-img

17.06.2007, 20:17

clock-img

analana

pencil-img

25

Pozdrav,
ti vozički so zelo kvalitetni,a ga dobiš v Grazu v neckermanovem bazarju za 100 eur.Preverjeno.Pred mesecem dni sem ravno tam kupila voziček znamke baby welt oregon gts,li je sedaj v baby centru pod ugdno ceno za 350 eur-jaz sem zanj dala 115 eur.Sicer bom rodila komaj novembra,a bi bila nora in bi se sedaj po glavi tolkla,če ga takrat ne bi peljala zraven.Je pa čisto podoben trikolesniku peg perego.

clock-img

17.06.2007, 21:12

clock-img

mojca 32

pencil-img

775

ojla lahko ti pove da ga je kolegica kupila vendar te morem razočarat da ni bila zadovoljna z njim in ga je po 2 mesecih uporabe zamenjala za peg perego.aja tudi jaz sem ga nameravala kupit pa mi po kratki sposojeni uporabi ni potegnilo. pod prvo mi je zoperno ker so kolesa fiksna pod drugo ležišče ni in ni ta pravo kolegica je imela karton pod odejo da je bilo bol ravno ,stopnje dviga pa previsok ( za prvi dvig) ležišča mislim.ne vem mene je minilo do nakupa upam da sem ti pomagala pri odločitvi seveda se boš pa sama odločila za nakup

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem