writing-img

voziček za makadam

clock-img

16.03.2006, 12:26

clock-img

mayflower

pencil-img

789

Zanima me, kateri vozički so najprimernejši za vožnjo po makadamu oz. drugih neravnih podlagah. Naš user posted image uživa po vožnji po makadamu, imamo pa voziček, ki ni primeren za nič drugega ko asfalt. A so trikolesniki primerni. pa tud cena ne sme bit previsoka

clock-img

16.03.2006, 12:47

clock-img

Andra

pencil-img

825

Sigurno so najbolj primerni vozički z velikimi kolesi, ki morajo biti dobro vodljivi. S trikolesniki žal nimam izkušenj, ker mi niti pod točko razno niso všeč.

clock-img

16.03.2006, 12:49

clock-img

Luns

pencil-img

226

Trikolesniki so super za makadam, mi imamo maxi taxi in smo zadovoljni.

clock-img

16.03.2006, 12:50

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

naš comfort pride povsod...cenovno ne vem, kaj je zate preveč user posted image  drugače pa poglej še druge trikolesnike z velikimi kolesi, po moje bolje napihljivi, saj pri njih ni problem makadam - če je preveč lukenj ali če je pot preozka, ali če so kje v snegu preozke gazi, dvigneš zadnja dva v zrak in pelješ po sprednjem (že 100x preverjeno)

yeah, thats me ;)

clock-img

16.03.2006, 13:32

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Mi imamo Peg peregotovega, unega z ogromnimi kolesi in plastično košaro spodaj! Zakon! Kot tank gre po pesku, snegu, blatu... sam rabiš karavana za okrog ga prenašat, ker je ogromen in precej težak. Tko da imamo lažjega za po svetu hodit

clock-img

16.03.2006, 13:52

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

3-kolesnik maxi taxi speedy - definitivno najboljša izbirauser posted image . Voziček je kos najhujšim terenom.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

16.03.2006, 14:00

clock-img

dory

pencil-img

8852

Okrog nas so sami gozdovi in lusne poti, pa makedamske ceste...zato sem se pri nakupu vozicka odlocla za terenca...mamo pa asahija...od haucka...sicer smo ze ogrodje menjal,ker je sla mami z njim se v soping in ga natovorila, ampak je trpezen se pa se :)

clock-img

16.03.2006, 15:14

clock-img

Ovnica78

pencil-img

415

Mi imamo 3kolesnika jaguarja traxxa in smo zadovoljni. Sploh letos, ko je zunaj tako zoprno vreme in je po pločnikih še več kje sneg, je takšen voziček z večjimi kolesi in 3kolesnik več kot dobrodošel.
Upam, da vam bo uspelo najti pravega, saj smo mi tudi potrebovali kar nekaj časa, da smo ga našli.

clock-img

16.03.2006, 15:19

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz mojega user posted image  prevazam v ABC Design Pramy Luxe in sem izredno zadovoljna...

Mami, pika moja!

clock-img

16.03.2006, 16:31

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Jaz  imam 3 kolesnik od abc design ful v redu za makadam, ker ima velika kolesa

clock-img

18.03.2006, 10:54

clock-img

živa06

pencil-img

8

najbolj vsestranski je bugaboo za mesto in "rovte" - jih pa pri nas ne prodajajo...

Prilagam naslov, kjer si lahko pogledaš, kaj vse zmore....

http://www.bugaboo.nl/

clock-img

18.03.2006, 11:30

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela Hauch Jogger Roadster, trikolesnik z napihljivimi kolesi in zelo lahek. Super voziček, super vodljiv, po vsakem terenu prideš z lahkoto (do ciljauser posted image ).
user posted image

clock-img

18.03.2006, 17:29

clock-img

mml

pencil-img

4156

Mi smo zaenkrat zelo zadovoljni s 4-kolesnikom, Racer Hartan, prišli smo po ledu in snegu brez problemov, tudi na Rožnik smo se sprehodili nekje sredi letošnjega februarja in ni bilo težav (razen, da sem jaz imela obute čevlje z lgadkim podplatom user posted image ). Voziček ima ročno zavoro, kolesa niso napihljiva (ampak meni se zdi to povsem OK), ima tudi nastavljive amortizerje, ki jih lahko blokiraš pri vožnji po asfaltu.
Edina "pomanjkljivost" je, da je tudi zložen precej velik in zasede praktično ves prtljažnik

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

19.03.2006, 20:45

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Maxi taxi - Speedi SX.  Super!!

clock-img

19.03.2006, 20:59

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Mi imamo Quinnya 3xl  freestle comfort  ZAKON. Prideš povsod, lahko vodljiv, čeprav je kar težek, tega ne občutiš. Cena nekje 80.000.-. V kolikor se boš odločila za tri kolesnika, glej da bo sprednje kolo vrtljivo, ker drugače ga je teže obračat, tega našega pa obrneš na mestu. user posted image

clock-img

19.03.2006, 21:25

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Trikoleniki so zelo primerni. Velika kolesa so pogoj. Poceni ABC design.

clock-img

21.03.2006, 19:50

clock-img

bena

pencil-img

190

Mi imamo Peg peregovega s podvozjem Classe 4 (košara Culla). Ima štiri velika kolesa in smo zelo zadovoljni. Gre po snegu, blatu, makadamu, jamastih cestah, travnatih površinah in sploh ne rabiš kaj bolj potiskati kot po asfaltu. Edino po klancu navzdol ga moraš bolj trdno prijeti, ker je precej težek in ti hitro lahko uide iz rok.

clock-img

21.03.2006, 20:13

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Mi imamo Quinny Speedi SX in smo ZELO zadovoljni. Lahek, praktičen in nobenih težav pri 'prevažanju'. Pa še meni je ful všeč.

user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

22.03.2006, 10:45

clock-img

kati*

pencil-img

649

IZVIRNO SPOROČILO: mayflower

. Naš user posted image uživa po vožnji po makadamu, imamo pa voziček, ki ni primeren za nič drugega ko asfalt.

Zakaj naj ne bi bil voziček primeren, če otrok očitno uživa user posted image . Mi imamo PP z malimi kolesi in gre čist lepo po makadamu - seveda ruka ko strela, a mene bolj moti kot malega, ki še bolj uživa, če fajn ruka user posted image

lp, K

clock-img

22.03.2006, 12:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.03.2006, 15:44

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz imam trikolesnika od ABC design in pridemo povsod. Pa še cena ni visoka, glede na to, kako mi služi. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

22.03.2006, 17:04

clock-img

SašaR

pencil-img

881

mi imamo takega kot je napisala Splišni - super je, kupili pa smo ga konec leta v avstriji za 65 evrov (Toys).
Mogoče je malo bolj štorast za po mestu, ker sprednje kolo ni vrtljivo, za rovte pa je super. Komaj čakam da gre deževje mim, da se začnemo bolj voziti po makadamu.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem