writing-img

voziček za zimo

clock-img

26.09.2004, 20:08

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Zanima me kako boste opremile voziček za zimo? Na ce-ljskem sejmu sem že kupila ovčjo kožo. Nameravam pa še kupiti zimsko vrečo? Kje ste jo kupile ve? Ali ste nabavile še kaj drugega?

:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

26.09.2004, 20:33

clock-img

Nina Nana

pencil-img

112

Jaz sem iz termoflisa in polnila zašila vrečo, na straneh z zadrgo. Up sem jo že pri prvi:roza:, sedaj pa jo bom zopet.

Lp

clock-img

27.09.2004, 07:31

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi bomo nasega navihancka spet dali kar v zimsko vreco...je podlozena in zelo topla...sem jo kupila v kompletu z vozickom...pa ko bo sneg se otrocka fejst napravi pa je... :)

clock-img

27.09.2004, 09:57

clock-img

malika

pencil-img

3199

Mineja koliko pa si dala za kožo?
Jo kje v Mb tudi prodajajo?

clock-img

27.09.2004, 10:11

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Po mojem bi jo lahko našla v Soči ali Sanolaborju ali kakšni podobni trgovini.

clock-img

27.09.2004, 10:23

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Pa poskusi še pri Sovenu na Glavnem trgu ali pa v petek na Eko tržnici.
Lp

clock-img

27.09.2004, 11:55

clock-img

beba76

pencil-img

2059

V Mozirju je firma z vozički in dodatki HARTAN, kjer se da nabavit ovčka za zimske dni, da malih štručk ne zebe. Sem mela cenik, pa sem ga zbrisala:((. Kar precej se najde na njihovi strani www.hartan.net, ali pa na originalni, sicer v nemščini, www.hartan.de.
Njihove art. so prodajali v trgovinah Katja in Alen -zdi se mi, da jih zdaj več ne, a sigurno tam prodajalke vedo kaj o tem, če pa ne, pa je tu tel. kontaktne osebe v Mozirju GSM: 041/759 300 - se mi močno zdi, da je Barbara.
Upam, da sem vam vsaj malo pomagala;)

LP

clock-img

27.09.2004, 19:01

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Za kožo sem dala 3000(cena pa je bila 4500, a ko sem rekla, da je za dojenčka, mi je dal za 3 jurje). Mislim, da jo prodajajo na novoletnem sejmu v Mb, tako da boš morala počakati. Poskusi še z naslovi, ki so ti jih predlagale.

:sloncek::sloncek::sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem