writing-img

vozički bebe confort

clock-img

25.09.2006, 08:11

clock-img

_veronika_

pencil-img

1

Pozdravljene!

Zelo sta mi všeč dva modela vozička Bebe confort, a jih v naših trgovinah nimajo. Voziček bi lahko naročila v Baby centru, a brez da bi ga prej videla. Ali morda katera ve, kje bi si voziček lahko ogledala? V mislih imam predvsem Gorico, morda Celovec ... Izven naših meja me zelo redko zanese, tako da res prosim za kakršnokoli informacijo, v katero trgovino naj se odpravim.

clock-img

25.09.2006, 09:40

clock-img

asso

pencil-img

3700

Bebe Confort imajo v Monfalconu v trgovini Tutto per il bambino.

Ne vem kateri model si gledala, ampak trikolesnik ti odsvetujem. Je zelo težek in zelo slabo se ga zloži.

Imajo (vsaj imeli so jih) tudi v Trstu v trgovini Io Bimbo, katera je tudi v Udinah.

Lp asso

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

27.09.2006, 19:39

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

V MB imajo Loola model in mislim da še enega. Loola mi je všeč.user posted image

clock-img

27.09.2006, 20:47

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Lahko probaš v Zagrebu v Turbo limaču. Imajo kar dosti opreme od Bebe confort. Mogoče najbolje, da jih pokličeš in vparašaš, če imajo model, ki si ga želiš na zalogi.
Vem, da imajo trikolesnik, imajo model Loola, pa Viva... Njihovo stran imaš tudi na spletu pa si poglej.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem