writing-img

vpis v knjižnico

clock-img

14.10.2008, 07:42

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

mam vprašanje, še posebej za koga, ki dela v knjižnici. lani sem se vpisala ravno na en dan, ko je bila vpisnina zastojn, samo ne vem kdaj je to blo. mogoče novembra? v glavnem, zanima me, kdaj je ta dan, če katera ve?

clock-img

14.10.2008, 08:15

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Hmm, ponavadi imajo takšne dneve brez članarine in zamudnin ob dnevu knjige, kar ni novembra ali pa ob kakšnih posebnih obletnicah same knjižnice.

Žal ti nisem mogla veliko pomagat, mogoče bi pa kar poklicala v svojo knjižnico in se pozanimala, kdaj se ti izteče letna članarina, da boš vsaj približno vedela.

clock-img

14.10.2008, 08:18

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraE

Žal ti nisem mogla veliko pomagat, mogoče bi pa kar poklicala v svojo knjižnico in se pozanimala, kdaj se ti izteče letna članarina, da boš vsaj približno vedela.

...in za novo članarino za novo leto boš po moje mogla plačat.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

14.10.2008, 08:39

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

ma sej fora je ker sem se vpisala ko sem bila še na zavodu in sem pri enemu moškemu videla, da je imel zastojn, mene so pa beboti dali na tole brezposelno varianto, ki pomoje mi zdej itak ne velja kot da sem vpisana. fora je samo v tem, da bi rada troflna to zastoj zato, ker res malo hodim v knjižnico in mi je brezveze dajat 15 evrov za to :P.

clock-img

14.10.2008, 10:00

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

ma sej fora je ker sem se vpisala ko sem bila še na zavodu in sem pri enemu moškemu videla, da je imel zastojn, mene so pa beboti dali na tole brezposelno varianto, ki pomoje mi zdej itak ne velja kot da sem vpisana. fora je samo v tem, da bi rada troflna to zastoj zato, ker res malo hodim v knjižnico in mi je brezveze dajat 15 evrov za to :P.

pol pa več hodi in več beri in se to bo obrestovalo.

Je ni knjige pod 15 EUR....tko da se ti že za en obisk splača. Tudi knjižnjice morajo živeti in kupovati nove knjige.

clock-img

14.10.2008, 10:23

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

pol pa več hodi in več beri in se to bo obrestovalo.

Je ni knjige pod 15 EUR....tko da se ti že za en obisk splača. Tudi knjižnjice morajo živeti in kupovati nove knjige.

Se podpišem.

clock-img

14.10.2008, 10:50

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

no, mogoče bi blo vseeno fajn, da mi ne bi nihče vsiljeval svojih navad in vrednot?! za katere niti ne veste kakšne so.
kot sem rekla, za par knjig na leto se mi zdi brezveze dajat denar, še posebej zato, ker mi decembra poteče pogodba in ne vem kako bo naprej s službo. upa, da mi ni treba cele življenjske zgodbe še napisat, da bom dobila kak pameten odg. na vprašanje, ki sem ga postavila. pametujte raje doma.

clock-img

14.10.2008, 11:01

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

luna je danes, bodite pozorne, da se ne bo preveč poznalo na vašem počutjuuser posted image

drugač pa- pokliči v knjižnico pa vprašaj.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

14.10.2008, 11:53

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

mam vprašanje, še posebej za koga, ki dela v knjižnici. lani sem se vpisala ravno na en dan, ko je bila vpisnina zastojn, samo ne vem kdaj je to blo. mogoče novembra? v glavnem, zanima me, kdaj je ta dan, če katera ve?

o tukaj ti pa ne vem pomagat.mogoče res najbolj da kar pokličeš...

clock-img

14.10.2008, 11:57

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

Dan splošnih knjižnic je enkrat novembra in takrat je članarina zastonj. Bom pol vprašala moža, ko pride iz službe.
Drugač pa v iskalnik vpiši ''dan splošnih knjižnic'', pa boš našla

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem