writing-img

vpliv

clock-img

27.11.2007, 20:34

clock-img

Anonimen

Pozdrav,
je res da se dojenček v maternici lahko prestraši, če kaj šrajaš in se zato lahko pokaka?Namreč večkrat kaj zakričim na starejšega sina in me skrbi ali lahko to vpliva na nerojeno detece. Ja men se zdi ta trditev neumna, me pa zanima kaj menite vi.Hvala za odgovore.

clock-img

27.11.2007, 20:36

clock-img

Anonimen

Sam tolk pazi, da ne bo tavečji oglušel od hudga.

clock-img

27.11.2007, 20:38

clock-img

Anonimen

No,no pa nisem mislila tako hudo sam sj veš kako te včasih kaj razkurjo, ko nič ne ubogajo - pa jim 100x poveš eno in isto.Pač tko me mal zanima.

clock-img

27.11.2007, 20:40

clock-img

Anonimen

Nima bit kaj no. user posted image

clock-img

27.11.2007, 20:48

clock-img

Anonimen

Ja neki podobnga je od prjatla bejba mi enkrat razlagala. Da se je njena mami v nosečnosti ful vstrašla in je ona zato zdej tak "čikn"user posted image , sm mislna da se bom uscalauser posted image ...kaj vse ne najde folk enih izgovorovuser posted image

Drgač pa predvidevam da se je moja mami k je bla z najmlajšo noseča kar dost drla....glede na to da smo bli trije hudički že na svetu...pa ni nč narobe s tamalo. No vsej nč očitngauser posted image

clock-img

27.11.2007, 20:57

clock-img

Anonimen

Ja sj se mi zdi da so to sam babje čenče, tako kot una z obešanjem perila in omivanjem oken. Hvala, da delite to z mano. Lepo user posted image še naprej

clock-img

27.11.2007, 20:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja sj se mi zdi da so to sam babje čenče, tako kot una z obešanjem perila in omivanjem oken. Hvala, da delite to z mano. Lepo user posted image še naprej

N0, to pa niso čenče. user posted image  

clock-img

27.11.2007, 21:05

clock-img

Anonimen

Zakaj misliš da to niso čenče, če pa praviš da nima kaj bit?

clock-img

27.11.2007, 21:12

clock-img

valchy912

pencil-img

63

Zakaj misliš da to niso čenče, če pa praviš da nima kaj bit?

clock-img

27.11.2007, 21:34

clock-img

Anonimen

Ja tole z obešanjem perila, pa pomivanje oken ne. user posted image

clock-img

27.11.2007, 21:46

clock-img

benika

pencil-img

7793

Pa verjetno je tisto tud res, da če se opečeš po trebuhu v nosečnosti ima potem dojenček na tistem mestu flekuser posted image

clock-img

27.11.2007, 21:51

clock-img

valchy912

pencil-img

63

Drage punce, pa v kaj vse neboste vi verjele. Ne mislite na slabe stvari, pobožajte se po trebuščku in povejte otročku da ga imate že zdej rade in mislim da bo najbolje - za vas in zanj.

clock-img

27.11.2007, 21:54

clock-img

Anonimen

Namreč večkrat kaj zakričim na starejšega sina in me skrbi ali lahko to vpliva na nerojeno detece

Sigurno vpliva na starejšega :).

clock-img

27.11.2007, 22:24

clock-img

Anonimen

Stegovanje naj bi bilo nevarno zarad popkovine.Da se ne bi namreč okoli vratu ovila.Moje punce sta bile obe oviti,pa se nisem ne vem kako pretegnila v nosečnostiuser posted image
Reč da ne smeš pa je.Ti bo že tašča okna pomilauser posted image

clock-img

28.11.2007, 11:02

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Ah, o tem stegovanju pove vsak po svoje: eni zaradi popkovine, enizaradi stranskih mišic...naša učiteljica telovadbe pravi, da je to non sense in prav tako sem brala, da nima Pušenjak nič proti stegovanju...user posted image

clock-img

28.11.2007, 12:31

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Zofy, mislim da so se punce malo hecale user posted image  Po moje še redko katera verjame v tole stegovanje in popkovino. Babje čenče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem