cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vprašalnik-žalovanje

clock-img

07.02.2017, 19:14

clock-img

Dekle ki pomaga

pencil-img

3

Pozdravljeni vsi na forumu :)

Z izgubo bližnje osebe, se sreča prav vsak od nas, zato se tudi na vas obračam, da rešite moj vprašalnik o žalovanju ter tako povečate reprezentativnost vzorca na temo, ki vsekakor potrebuje več naše pozornosti.

Že vnaprej lepa hvala za vašo pomoč. Vprašalnik: http://www.xn--zd-mta.si/1ka/a/936


"Izguba ljubljene osebe je ena izmed najbolj mučnih stvari v življenju posameznika, a hkrati, tudi ena izmed izkušenj, ki je ljudem najbolj skupna. Večina ljudi doživlja normalno žalost in žalovanje, postopoma se ti občutki lajšajo in možno je sprejeti izgubo ter nadaljevati z življenjem. Pa vendar kljub prepričanju, da je žalovanje proces, ki gre skozi splošno sprejete faze žalovanja in tako enkrat doseže svoj konec ter dobi mesto v posameznikovem življenju, za nekatere žalovanje predstavlja neprekinjeno stanje. Takrat to imenujemo travmatično žalovanje.
Takrat so boleča čustva tako dolgotrajna in huda, da imajo posamezniki težave s sprejemanjem izgube in z nadaljevanjem lastnega življenja. Izguba jim predstavlja enega izmed najbolj stresnih življenjskih dogodkov, kateri terja močno psihološko prilagoditev.
Pomagajmo, da ne bodo ostali neopaženi!"


Pozdrav vsem,
Jasmina

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem