writing-img

vprašanje...

clock-img

24.08.2006, 21:11

clock-img

andrejka

pencil-img

138

Hej!!

Ali lahko ginekolog ugotovi okužbo z gljivicami oziroma temu podobnimi boleznimi že na podlagi urina, ki se ga odda pred pregledom ali te mora prov vaginalno pregledat?
Upam, da ni tok zlo neumno vprašanje.
Hvala,

Andrejka user posted image

clock-img

24.08.2006, 21:22

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

hmmm, mislim, da je moja G vedno vzela bris in nato pod mikroskopom ugotovila za kaj gre.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

24.08.2006, 23:18

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Iz urina lahko ugotovijo bakterijsko okužbo, za glivice pa ne vem. Verjetno samo z ginekološkim pregledom kot ti je že Suzi napisala.

clock-img

25.08.2006, 10:11

clock-img

Anonimen

Moj G tudi vedno vzame bris, nato pa na podlagi barve in vonja kar takoj pove, ali gre za okuzbo ali ne. Enkrat mi je dal svecke, sicer je bilo vedno vse ok.

clock-img

25.08.2006, 10:47

clock-img

andrejka

pencil-img

138

Hej!

Sprašujem zato, ker mene moja ginekologinja še ni vaginalno pregledala od 9 tedna nosečnosti-sedaj sem pa v 28 tednu, pa se bojim, da nisem kej staknila pa ne vem za to.

A vas vsak pregled pregledajo vaginalno al ste jih za to posebej opozorili?

6.9. mam pregled pa da vem opozorit-ker znakov nimam-me ne srbi...

Sm pa prebrala, da nekatere te stvari sploh nimajo zunanjih znakov in je notranje, je pa tudi nevarno, da se otrok okuži...

Tanks za odgovore,
Andrejka user posted image

clock-img

25.08.2006, 12:07

clock-img

nives24

pencil-img

16

Pozdravljena!
Predlagam ti, da ko greš naslednjič na pregled to poveš G, da te pregleda. Sploh pa- če bi imela glivice bi takoj vedela, ker srbi. Res srbi. jaz sem jih imela še vsako leto, dokler nisem zanosila, letos sem pa bolj pazila in sem takoj preoblekla mokre kopalke,ko sem pričla iz vode. Pa jih nisem dobila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem