writing-img

vprašanje?!

clock-img

11.06.2007, 16:31

clock-img

lunca69

pencil-img

37

Hello!!!
Morda imam malo čudno vprašanje?user posted image Zadnje čase me je tam spodaj začelo srbeti, nevem kaj bi to lahko bilo, zanimam me če je katera imela podobne težave in kako jih je odpravila oziroma kaj mi svetujete da naredim!!!user posted image
Hvala za odgovor!!!
Lpuser posted image

clock-img

11.06.2007, 17:04

clock-img

Anonimen

user posted image kje spodaj na podplatu?

clock-img

11.06.2007, 17:06

clock-img

ajna12

pencil-img

276

Verjetno gre za kakšno glivično vnetje,user posted image , sploh če je še bel iztok.
Lahko kupiš Canesten v lekarni ali pa geš do ginekologa.

clock-img

11.06.2007, 18:27

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Priporočam ti domačo lekarno: verjetno so gljivice. Jaz sem imela s tem ful problema med študijem (stres), sedaj pa zaradi vseh teh plastičnih vložkov in tamponov. Sama uporabljam samo Vir vložke. Aja, domača lekarna: tampon namoči v navadni jogurt, nabolje je ego, in si ga čez noč vstavi v nožnico. Seveda to pomaga, če gre za notranjo srbečico. Če pa je le na zunanjem delu, pa se z jogurtom umij. Ful ti bo hladilo in bo fajn. Če pa je situacija degradirala in imaš že zelen izcedek in ful smrdi po ribah, pa ti priporočam, da greš h ginekologu. No, upam, da sem ti pomagala.

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

11.06.2007, 18:39

clock-img

Anonimen

Tudi pri meni je bilo tako, uporabljala sem kremo Canesten, v dveh dneh je izginilo.. Če pa pri tebi ne, pa si tiste svečke Canesten nabavi.. Priporočam user posted image

clock-img

11.06.2007, 18:48

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Priporočam ti domačo lekarno: verjetno so gljivice. Jaz sem imela s tem ful problema med študijem (stres), sedaj pa zaradi vseh teh plastičnih vložkov in tamponov. Sama uporabljam samo Vir vložke. Aja, domača lekarna: tampon namoči v navadni jogurt, nabolje je ego, in si ga čez noč vstavi v nožnico. Seveda to pomaga, če gre za notranjo srbečico. Če pa je le na zunanjem delu, pa se z jogurtom umij. Ful ti bo hladilo in bo fajn. Če pa je situacija degradirala in imaš že zelen izcedek in ful smrdi po ribah, pa ti priporočam, da greš h ginekologu. No, upam, da sem ti pomagala.

Sori, saj vem, da ni na mestu, ampak mi je ful smešno user posted image user posted image user posted image user posted image Ful smrdi po ribah user posted image user posted image user posted image user posted image

Seven ima ene par domačih nasvetov...tudi s česnom user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2007, 19:21

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

Londonka, danes se pa smejim... Zaradi tebe user posted image

Ti si smešna.. Zelo user posted image user posted image

clock-img

11.06.2007, 19:53

clock-img

Anonimen

Kolko pa si stara,da neveš kaj pomeni,če te dole srbi???user posted image user posted image user posted image user posted image

Počohaj si jo ali pa kdo drug.user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.06.2007, 19:58

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Verjetno imaš vnetjeuser posted image
Pojdi v lekarno in si kupi NATRIITETRABORATIS
To so take gelaste svečke za v nožnico, za 10 dni. Pa ne pozabi vložka podstavit, ker začne fajn tečt. Pa noge skupaj drž user posted image !!!

clock-img

11.06.2007, 20:01

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Pa noge skupaj drž user posted image !!!

ta pa bo verjetno težka user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem