cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vprašanje?

clock-img

03.06.2005, 14:45

clock-img

LONA13

pencil-img

776

Nekaj me zanima, če mi katera lahko odgovori:zmeden2:?

Naše babice in mame govorijo, da če rodiš prej je boljš da s sedmimi mesci kot pa z osmimi!!!

V čem je logika :zmeden:!?
To poslušam že celo nosečnost ampak pravega odgovora pa še nisem dobila!:grrr::(

A katera ve mogoče????

Polona

clock-img

03.06.2005, 14:56

clock-img

Anonimen

Poanta je v pljučkih. V sedmem mesecu še pljučka niso razvita in če dobiš popadke ti dajo pač inekcijo za razvoj pljučk. V osmem mesecu pa se pljučka začnejo razvijat in je kombinacija z inekcijo bolj kritična.

Če ni tak me punce popravite.

BOjana

clock-img

03.06.2005, 14:58

clock-img

LONA13

pencil-img

776

Bojana ful ti hvala za odgovor!

SEm že ful folka vprašala, pa vsi vejo za to ampak nobeden mi ni znal povedat zakaj!???
:bravo::bravo::bravo:

Lp, Polona

clock-img

03.06.2005, 15:36

clock-img

petraCBU

pencil-img

274

Nočem se delat pametna, ampak dr. Pušenjak je na sosednjem forumu odgovarjal na to vprašanje in je rekel, da je to totalna neumnost in da je vsekakor bolje, da se rodijo z čim več tedni (oz. meseci)!
P.
P.S.
Ne da se mi linka iskat v dokaz, jaz bi mu pa kar verjela.

clock-img

03.06.2005, 16:41

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Sem pred kratkim gledala eno oddajo o nosečnosti in porodu in je zdravnik tam rekel, da je to slišal prvič pri mesarju... tako, da ni nekih znanstvenih dokazov o tem.:)

clock-img

03.06.2005, 16:47

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

pa saj če malo pogledate logično...:zmeden2:
ne vem no...bolje 1 mesec prej kot pozneje...hmm:zmeden:

clock-img

03.06.2005, 16:47

clock-img

Anonimen

Jaz sem tudi slišala da to ni res, da več tednov kot je, bolje je za otroka.

clock-img

03.06.2005, 22:43

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Tocno o tem je meni mama razlagala, da kako so govorili ljudje glede tega, da je boljse, da se rodi s sedmimi, kot pa z osmimi meseci. Pol je pa enkrat imela zadosti teh "babjih čenč" je pa ginekologa vprašala, ki pa ji je rekel, da je vsaka minuta pomembna pri trajanju nosečnosti, kaj šele mesec. Da je to totalna neumnost, ki so si jo ljudje sami izmislili.

Saj, če logično pomisleš je res trapasto!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem