writing-img

vprašanje

clock-img

08.03.2007, 15:01

clock-img

ina82

pencil-img

272

Lep pozdrav po dolgem času
Moja situacija je naslednja:user posted image  nimam že od decembra zato mi je ginekologinja predpisala tabletke za sprožitev. sma pa bla z dragim zelo aktivna zadnja dva tedna in me sedaj zanima kdaj test pokaže če sem noseča ali ne. ne bi rada začela takoj s tabletkami ker  imam upanje da sma v tem času kaj naštimala

vsem skupaj srečen 8 marec

clock-img

08.03.2007, 15:09

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Ko izostane M naredi test

clock-img

08.03.2007, 16:52

clock-img

**NiNa**

pencil-img

557

Jaz bi  najprej naredila test za nosečnost, še 14 dni počakala z tabletkami, nato naredila še en test in če bi bil negativen bi začela z tabletkami. tako bi naredila jaz, pojma nimam pa če je tako prav ali narobe, zato upam, da ti bo še katera lahko kaj pomagala.
Lep dan vsem!

clock-img

08.03.2007, 19:13

clock-img

metuLJchy

pencil-img

760

še jaz z svojo izkušnjo..enkrat ko sem bila v podobni situaciji, M. tudi 1,5 meseca ni bilo, pa bi mogla te tabletke vzet, pa sem se bala da mi je test lažno pokazal - ..pa sem enostavno si rekla, da počakam še kakšen dan, če je pa še vedno ne bo jih vzamem...medtem je v roku 1 tedna prišla...upam, da pri tebi pride user posted image  user posted image

clock-img

08.03.2007, 19:46

clock-img

ina82

pencil-img

272

Punce hvala za odgovore
Bom še počakala en tedn, nardila test pol pa bo itak vse jasno.
Upam da se meni in vsem čakajočim čimprej pokažeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem