writing-img

vprašanje

clock-img

17.11.2004, 17:49

clock-img

ajat

pencil-img

312

Jaz bom kr vprašala pa kar bo bo!
Zanima me nekaj kar je po moje večini normalno. Zanima me glede prsi in bradavičk. Ali se po porodu nardijo bradavice (tako kot morejo)!
Jaz imam namreč bradavice napete lepo samo ko me zebe :), drugače pa imam tisti kolobar obrnjen po navzven in se vidi bradavica ampak ne pride do izraza.
Kdaj, če se sploh bo to uredilo

Malo mi je nerodno ampak sem se vseeno opogumila in kr vprašala. Hvala

clock-img

17.11.2004, 17:50

clock-img

Anonimen

Se naredijo, brez skrbi. Moje so bile tut prej take samo kadar je bil mraz, zdaj so pa kar skoz! :)-

clock-img

17.11.2004, 17:58

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Sama sem imela isto težavo, pa sem na začetku dojila potem z nastavkom, da se je lažje priklopil, potem pa sva se začela odvajat od nastavkov in je šlo vse ok...
Tako da bodi brez skrbi.
lp :rozica:

clock-img

17.11.2004, 18:38

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ja, to se uredi samo od sebe:), brez skrbi!

clock-img

17.11.2004, 21:04

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Hm, po 10 mesecih dojenja še vedno isto. Na začetku sem Davida večkrat dojila z nastavkom, potem pa se je navadil na moje zizike. Tako da ponavadi bradavičke otrdijo komaj, ko že pije.

clock-img

17.11.2004, 21:11

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

ciao!jaz sem imela isti problem in se je kar samo uredilo ko sem začela dojit.:bravo::bravo:
lp,katja:morje::muca::pujs::kuza:

clock-img

18.11.2004, 09:42

clock-img

ajat

pencil-img

312

hvala za odgovore.
Jaz pa nisem sploh še :nosecka: in niti :duda: še nimam me pa to moti in me je zanimalo, če je samo z mano tako al ima še kdo ta "problemček" :)

No vseeno hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem