writing-img

vprašanje

clock-img

12.03.2009, 11:04

clock-img

vesela veselka

pencil-img

174

zanima me, tiste, ki otroke široko povijate, kaj oziroma kako debel poustercek daste otroku pod glavo? Sama dajem kar velik poustercek, tako da je zravnano celo telo oziroma hrbtenica, ker ce bi dala tanek poustercek (ki ga prodajajo za novorojencke), se mi zdi, da bi telo v zgornjem delu - glava - viselo malo navzven, ker pride ritka visje, ker je siroko povita.

Kaj menite? Hvala vsem za nasvet, ker me skrbi, pravijo, da ni dobro za taksnega malega otroka, da ima malo vecji poustercek.

clock-img

12.03.2009, 11:27

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Pojšter??? Hmm, moj ga še sedaj pri 19 mesecih nima. Posteljo oziroma jogi, sem pri glavi bolj dvignila..

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

clock-img

12.03.2009, 11:27

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Pojšter??? Hmm, moj ga še sedaj pri 19 mesecih nima. Posteljo oziroma jogi, sem pri glavi bolj dvignila..

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

clock-img

12.03.2009, 12:21

clock-img

danijela in taja

pencil-img

342

smo mi tudi široko povijali pa mi ni noben reko da bi mogla dat povšter kak.....niti patronažna niti pediartinja....niti pri odpustu....tko da pouštra nismo meli....je pa mela z jogijem malo vzdignjeno vzglavje ...po nasvetu P .....pa je blo vse ok...

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

clock-img

12.03.2009, 14:40

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Nobenga pouštra ji ne dajat

clock-img

12.03.2009, 14:44

clock-img

nežka

pencil-img

289

Midva pa sva mu ga dala, tistega za dojenčke, ki v bistvu sploh ne dvigne vzglavja, ker je tako tanek. Fajn je pa zato, ker naredi mehko in bolj prijazno pod obrazkom oziroma glavico.

clock-img

12.03.2009, 14:45

clock-img

MATEJKA_

pencil-img

1170

nobenega pojštra!!!
jogi se pod vzglavjem podloži, ne pa glava. jaz sem dala pod jogi (ja, pod jogi!) pri glavi velike brisače. naklon pa ti naj kar patronažna pokaže kakšen naj bo.

clock-img

12.03.2009, 18:38

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Kolikor jaz vem, se ne podlaga jogija ali na kakršen koli vzdiguje vzglavja, ampak naj bi se dvignil naklon cele postelje - torej da nekaj podložiš pod sprednje noge postelje in s tem narediš naklon.

clock-img

12.03.2009, 18:43

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Kolikor jaz vem, se ne podlaga jogija ali na kakršen koli vzdiguje vzglavja, ampak naj bi se dvignil naklon cele postelje - torej da nekaj podložiš pod sprednje noge postelje in s tem narediš naklon.

jaz imam pod jogijem knjigo, ki malo zviša naklon, nogice postelje pa se lepo na tleh (oz. na koleščkih)

clock-img

12.03.2009, 19:36

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

potem imaš verjetno zelo debel jogi oz. tako debelega kot so v naših posteljah? Jaz imam namreč zibko in tam je jogi čisto tanek in če bi ga podlagala, hrbtenica ne bi bila na ravnem. Zato so podložene nogice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem