writing-img

vprašanje

clock-img

24.05.2012, 22:48

clock-img

bardy

pencil-img

27

Pozdravljeni, midva že par mesecev delava na ta drugem user posted image imam neredne M. Nazadnje mi je zamujala 2 meseca...bila pri G naredila nevemkoliko testov-bili negativni. Potem je le prišla enega dne user posted image Zdaj pa sem imela zadnjo M od 29.4. do 6.5. čisto normalno močno tako kot ponavadi je.... Sedaj pa sem 22.5. spet začela malo krvaveti ampak res malo, nič me ne boli,počutim se normalno kot da ni nič..in zdaj mi živčki delajo...naj grem k G naj naredim test čeprav krvavim....

Na prvem vražičku sva delala nekje 4 mesece....zdaj je že pol leta odkar delava na drugem...in čakava da končno pokaže +

Hvala za info

clock-img

25.05.2012, 09:03

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

Naredi test, pa boš videla, na čem si.user posted image

clock-img

25.05.2012, 09:56

clock-img

Anonimen

Vgnezditvena krvavitev? Ovulacijska krvavitev? 100 možnosti... Naredi test in nam sporoči, držim pesti user posted image

clock-img

27.05.2012, 23:53

clock-img

bardy

pencil-img

27

nič od tega...nobenega pluska na testu user posted image

clock-img

28.05.2012, 09:03

clock-img

Shana86

pencil-img

878

user posted image

A pa od 22. še vedno krvaviš? Mogoče je pa, glede na to da imaš neredne M, malo zgodnja M? Držim pesti, da vama čim prej uspe! Za nama so 4 neuspešni krogi (se trudiva za prvega), ampak se vleeeeeče vleeeeeče user posted image

clock-img

28.05.2012, 10:20

clock-img

bardy

pencil-img

27

Ja,do včeraj 27. sem krvavela....ok,res da si nisem nič računala plodnih dni.... samo sem pričakovala da bova malo bolj produktivnauser posted image nič, bomo delali na user posted image vztrajno še naprej...samo se pa res vleeeečeeeee user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem