writing-img

vprašanje

clock-img

20.10.2005, 10:08

clock-img

MIN

pencil-img

177

imam eno vprašanje:do katerega meseca ste dajale dojenčku po dve majici

clock-img

20.10.2005, 10:13

clock-img

M i s h k a

pencil-img

43

...odvisno od vremena - temparature. Novorojenčku (rojena junija) 3 tedne, sedaj pa dostikrat dobi po dva bodija, enega s kratkimi enega z dolgimi ali pa kar oba z dolgimi. Aja, že od začetka sem uporabljala bodije...sovražim majčke, ker samo lezejo na vse strani. Oblači otročička po občutku, preverjaj temparaturo za vratom. Pa tudi nogice morajo biti tople. Če ima hladne rokice mu kar potegni preko prestkov rokav user posted image .
Uživajte.

clock-img

20.10.2005, 10:13

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Za novorojenčka,do drugega mes.,odvisno od tega kolk je mraz.

Lep pozdrav! K

clock-img

20.10.2005, 10:21

clock-img

POCA

pencil-img

51

Jaz mojemu malemu (6M) vedno dam dve majcki, razen poleti seveda. Obicajno je to spodnji body+vrhnja majcka. Orientiram pa se predvsem po temperaturi ter sebi. Nekje sem prebrala, da naj bi se otrocke oblacilo tako kot sebe, razen novorojencke in tiste v prvih treh mesecih. Mislim, da mamice prevec oblacijo svoje dojencke. Ko hodim na sprehode in srecujem starse z dojencki se mi le ti prav smilijo, saj jih zabarikadirajo z oblekami, da se revcki komaj premikajo, pa zabe, pa se ene stmfe cez, pa kapa pa pulover pa se bunda!!! Oj, ce das spodnji body+ majcko je to cisto dovolj. Preverjaj temperaturo na prsnem kosu, pa ce se poti,...user posted image

clock-img

20.10.2005, 10:41

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Jaz mojemu odkar se je rodil dajem dva bodija (edino ko je bilo zelo vroče je imel samo enega). Največkrat ima enega brez rokavov, enega pa z dolgimi. Je oblečen tako kot jaz - tudi jaz imam vedno eno majico brez rokavov, eno pa z dolgimi.

LP Tina

clock-img

20.10.2005, 11:34

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Potipej mu tilnik in boš znala presoditi kdaj ga zebe in kdaj ne.

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem