writing-img

vprašanje

clock-img

25.04.2006, 16:39

clock-img

Anonimen

sem nosečka in zanima me ali očki takrat,ko pridemo v porodnišnico rodit, nesejo čevlje in obleko,ki jo imamo trenutno na sebi domov ali ostane z nami v porodnišnici?

clock-img

25.04.2006, 17:01

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ponavadi jo odnese spremljevalec.

clock-img

25.04.2006, 17:05

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

v mb mi jo je odnesel domov

yeah, thats me ;)

clock-img

25.04.2006, 18:45

clock-img

Anonimen

Lahko jo imaš tudi v porodnišnici, pa potem ob odhodu domov spet oblečeš. Če ti je še prav user posted image user posted image user posted image . Meni so hlače potem malo "visele" user posted image

clock-img

25.04.2006, 19:13

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Jaz sem jo imela pri sebi.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

25.04.2006, 19:17

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

v Postojni jo kr tam pustiš in ti jo potem dajo v omaro v tvoji sobi (na oddelku) user posted image

clock-img

25.04.2006, 20:32

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

V Celju te vprašajo, kaj želiš. Če jo pustiš tam, jo dajo v omarico ob sprejemu in ob odpustu nazaj, drugače pa ti lahko partner odnese obleko domov in ti jo spet prinese, ko greš domov.

Boljša se mi zdi 2. možnost. Jaz sem bila notri tako dolgo (16 dni), da se je vreme medtem ful spremenilo. Notri sem prišla v zimski idili (sneg pa to), odšla pa sem v pravem pomladanskem sončku.user posted image

Ja, pa tudi postava bo malo dugačna...user posted image

Lp

clock-img

26.04.2006, 10:03

clock-img

Anonimen

V KR ti jo spravijo v omaro in te počaka. Meni ni bila potem nič prevelika, mi je bilo pa vseeno žal, ker sem se šele potem spomnila, da bi se bilo prijetneje obleči v nekaj svežega, kot pa v tiste cunje, v katerih sem švicala in se zvijala med popadki v čakalnici user posted image

clock-img

26.04.2006, 11:08

clock-img

puncica

pencil-img

9847

V lj jo je moj dragi odnesel, že itak nimaš ne vem kolk placa v sobi, pa sej ti lahko obleko nazaj potem prinese ko gresta z dojenčkom domov.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

26.04.2006, 11:12

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Meni je tudi domov odnesel, pa potem sveže in malce bolj normalne cunje prinesel, mmmmmm kako paše sveže oprano user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem