cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vprašanje nosečkam

clock-img

27.11.2007, 09:52

clock-img

Anonimen

živjo punce,mene pa zanima če je katera od vas imela še eno rahlo menstruacijo-zadnjo pa user posted image test???
lp in veselihuser posted image

clock-img

27.11.2007, 09:53

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

To verjetno gre za vgnezditveno krvavitev, ko se zarodek vgnezdi na maternično steno, se lahko pojavi manjša krvavitev.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

27.11.2007, 09:54

clock-img

Anonimen

koliko časa pa ta krvavitev traja???

clock-img

27.11.2007, 10:01

clock-img

polma

pencil-img

1836

Ja, jaz sem v 1.user posted image imela še 2krat m. No, v bistvu ni bla to M, nek čuden izcedek je bil. več se ne spomnim, to je blo 10 let nazaj in takrat se nisem obremenjevala s tem.

clock-img

27.11.2007, 10:04

clock-img

polma

pencil-img

1836

Aja, ti sprašuješ koliko časa traja- si  zaskrbljena- zdaj šele kapiram, sem mislila da te kaka druga anonimna sprašuje kolk časa traja pri tebi. Kolikor se jaz spomnim, traja manj kot M. daj pokliči zdravnika, če te skrbi-in vprašaj. A te boli, stiska v trebuhu-mislim, dol tišči?

clock-img

27.11.2007, 10:16

clock-img

Anonimen

Pozdravljena.
Jaz sem imela v prvi in drugi nosečnosti krvavkast izcedek namesto menstruacije. Trajalo mislim da je prvič nekje 3 dni, krvavitev zelo rahla. Takoj sem vedela, da sem user posted image . Zdaj v tretjiuser posted image    pa sem tudi pričakovala, pa ni bilo nič. Lp

clock-img

27.11.2007, 12:31

clock-img

majchika

pencil-img

56

Jaz sem mislila, da imam redno menstruacijo, je tudi trajalo tako dolgo (js imam zmešan ciklus in je to bilo več kot en teden). Sem še vedno malo krvavela, ko sem nardila test in je bil takoj močan +. Me je pa G takoj dala na bolniško (sem bila 2 meseca doma). Zdaj sem v 26.tednu, vse je ok, pikica miga in tudi delam. Najbolje, da pokličeš svojo G oz.se greš pokazat, ker je mislim da pri vsaki drugače, tu ni nekega pravila.
Varno in lepo user posted image  ti želim!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem