writing-img

vprašanje o gnezditveni krvavitvi

clock-img

05.08.2007, 19:28

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

hja zanima me namreč naslednje: sem 3 mesece po porodu in sem prejšni teden imela takšen krvav oz. umazano krvav no da ne kompliciram tak izcedek ko na začetku ali koncu M ko ni sveža kriuser posted image (mal morm kompliciratuser posted image ) ali je možno da pride tudi nekje po 10 dnehoz.odkrito se ne spomnem točno lahko da je bil kak dan več ali manjuser posted image user posted image do nje ker sicer M še nima in se ne morem po tem ravnati in po kolikem času od tega madeža  bi mi test kaj pokazal??

TAko grem jutri v lekarno da kupim test - me pa vseeno zanima (ker se mi zdi da mi je celo malo ampak res malo slabo-tako kot pri prejšnih nosečnostih-al pa se mi samo zdiuser posted image

Lp Vesna

clock-img

05.08.2007, 19:29

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Sklepam, da dojiš, ker še nimaš M. Ampak dojenje ni zanesljiva zaščita, zato je možno vse. 

clock-img

05.08.2007, 19:43

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Meni je test pokazal user posted image  5 dni po vgnezditveni krvavitvi. prej ga pa nisem delala. Morda bi pa vseeno pokazal user posted image . Delala sam First sign.
LP

lana38

clock-img

05.08.2007, 19:48

clock-img

vesna_14

pencil-img

172

sma se zdle pogovarjala z mojim - ta krvavitev je bila en 3-4 mogoče 5 dan po sexu je možno dabi tako kmalu prišlo do vgnezditveuser posted image user posted image

Ja še pa polno dojim

Nč juter kupim test pa bomo vidli-ja ta krvavitev pa je bila v čet ali pet se ne spomnim točnouser posted image

Lp Vesna

clock-img

05.08.2007, 20:14

clock-img

Anonimen

Ja, je možno, da je vgnezditvena krvavitev, ampak ne verjamem, da bi ti test pokazal pozitivno, ker je še premalo hormona. Nekatere so noseče 4, celo 5 tednov, pa jim test ne zazna hormona.

Srečno.

clock-img

06.08.2007, 16:51

clock-img

Sharky23

pencil-img

15

Mene pa zanima ali je vgnezditvena krvavitev nujna? Ali je tudi možno, da ni nobnih izcedkov oz.krvavitev in vseeno zanosiš?
Mogoče je noro vprašanje, vendar me zanima,ker večkrat zasledim o teh vgnez.krvavitvah in sem se začela spraševat ali je ta pojav nujen ali ne.

Hvala za odgovor!
Lep pozdrav vsem!

clock-img

06.08.2007, 16:52

clock-img

Sharky23

pencil-img

15

Vesna kakšen je rezultat?

clock-img

06.08.2007, 20:27

clock-img

mukla

pencil-img

76

V večini primerov te krvavitve ni, lahko pa je prisotna. Jst je nisem imela.

clock-img

06.08.2007, 21:12

clock-img

Anonimen

Ne, vgnezditvena krvavitev ni nujna. Jaz sem jo sicer imela na 25 dan, M imam pa nekje na 33 dni.

Lp.user posted image

clock-img

07.08.2007, 14:03

clock-img

Sharky23

pencil-img

15

Hvala za odgovor!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem