writing-img

vprašanje za iui-jevke

clock-img

04.10.2010, 20:39

clock-img

Anonimen

čao,,

jutri bo 17.dan od moje inseminacije,zato me zanima,če je res potrebno iti v leonišče,da ti naredijo test,kako sedaj to poteka? mislite,da je prišlo do nosečnosti,sama ne upam narediti testa,sem prevečkrat že zagledala -user posted image ,,kako ste ve to uredile,malo čudno vprašanje,ampak se vseeno zahvaljujem za vsak napotek...

clock-img

04.10.2010, 21:48

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Uh, ne bi rada zvenela nesramno, ampak imaš ti tri možnosti:

1) greš na krvni test
2) narediš test (in vseeno greš še tja - sem bila sicer v MB na ICSI-ju in smo imeli določen datum, pa dobro je, da tudi oni imajo podatke kaj dogaja. Jaz sem takrat še tudi dobila dabroston oz nekajtakozvenečega oz delujočega)
3) počakaš nekaj mesecev in vidiš ali trebušček vzhaja in metuljčki žurirajo  user posted image user posted image .

Prej ali slej boš morala narediti nek korak. Predlagam prej, da se prej sprostiš in razveseliš vesele novičke. Tu ti me na žalost ali srečo ne moremo pomagati. Odločitev je v tvojih rokah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem