writing-img

vprašanje za klomifenke, no za vse

clock-img

14.05.2009, 15:05

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!
Sem drugi ciklis na klomifenu, prvi ciklus so mi spremlali po UZ, jajčeče je bilo enajsi dan pričakovane velikosti, potem je nastopila menstruacija...no pa pustimo to, želim povedati da sem 2 dni pred nepričakovanouser posted image vendar nimam prav nič podobne znake kot prejšnji ciklus, ne bolijo me prsi..vsaj tako močno ne, ne boli me križ, ne špika me tako grozno.Ne vem ali res ali ne mi je občasno malo slabo, zanimivo pa mi je da me je v času ovulacije, peklo v križu, predvsem pri hoji v hrib, to se mi je zgodilo prvič.Ker nisem bila v tem ciklu jemanja spremljana z uz, me je kar malo strah da nisem ovulirala, čeprav me je špikalo v tistih dnevih, samo manj k prejšnji ciklus, mogoče pa sem se na to privadla in je manj opazno...user posted image

Se je kateri zgodilo podobno?Kakšen je bil rezultat..je možno da semuser posted image ? Ko bi bila vsaj in vse ostale ki se trudite nauser posted image tudi!

clock-img

15.05.2009, 20:46

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Vse je možno. Počakaj na izostanek menstruacije, pa boš videla. Veliko sreče ti želim!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem