writing-img

vprašanje za mamice refluksovčkov

clock-img

13.12.2008, 11:35

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Moja 3 in pol mesečna pikica ima kar precej hudo obliko kislega refluksa. Naslednji mesec bova iz Ranitala prešli na Contralac- ta mesec zaradi cepljenja dr. Sedmak ni hotela delati sprememb. Zaradi zategovanja, predvsem v ramenskem obroču, sva napoteni v razvojno ambulanto. Tudi sama opažam , da zaradi antirefluksnih ukrepov, konstantnega nošenja pokonci in premalo telovadbe na tleh,prihaja do zaostanka v motoričnem razvoju (tudi glede na prvo hčerko)... sedaj pa me zanima, v kolikšnem času lahko pričakujemo izboljšanje (no vem, da se refluks počasi izboljša z gosto hrano ipd. ) - zanima me predvsem glede motorike in motoričnih spretnosti ter dolgoročne posledice antirefluksnih ukrepov... vaše izkušnje bodo zelo dobrodošle, saj na netu nisem našla podobnih odgovorov... hvala!

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem