cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vprasanje

clock-img

10.02.2005, 16:25

clock-img

chips

pencil-img

758

Ali lahko vpliva vnetje nožnice na spočetje otroka??Vsakih toliko mesecev imam vnetje.Ginekolog mi je dal neko kremo na pumpice ( nevem točno ,začne se ne K) ampak mi ni nič pomagalo.Čez nekaj mesecev sem spet dobila isto kremo ampak jo nisem mogla uporabiti do konca ker so se začele druge težave in mi je ginekolog rekel da jo moram takoj prenehati!
Od tega je dobro leto.Sedaj pa se trudiva da bi zanosila.
Upam da ni kaj narobe?

:((:((:((

clock-img

10.02.2005, 16:28

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jst menim da vsako vnetje nožnice pripomore k temu, da se pikica ne prime..:( Ni pa 100% sej pravjo da je vse možno in ni :hudicek: da tud vama 1x ne uspe!;):rozica:

clock-img

10.02.2005, 16:58

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Pomoje glivice nič ne vplivajo na zanositev. Glivice so zoprna zadeva, niso pa nevarne.

clock-img

10.02.2005, 17:03

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Se strinjam z bagusko

clock-img

10.02.2005, 19:10

clock-img

Neža81

pencil-img

717

Tudi jaz imam veliko teh vnetij in mi je G rekla, da to nič ne vpliva.

Neža

clock-img

11.02.2005, 10:30

clock-img

Gea1

pencil-img

411

Vpliva le močno glivično vnetje, ki onemogoča, da bi semenčeca priplavala do jajčeca. Tako je meni razložila ginekologinja. Tako da baje rahla vnetja na to nimajo vpliva.

Pozdravček! :sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem