writing-img

vprasanje

clock-img

03.04.2009, 21:28

clock-img

vesela veselka

pencil-img

174

zanima me, kaksne banjice uporabljate za kopanje svojih otrok?? Ta, ki sem jo jaz dobila, se mi ne zdi ravno prakticna, ker nima ravne podlage.

clock-img

04.04.2009, 05:39

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Razviden naslovuser posted image , je tak težko napisatuser posted image

clock-img

04.04.2009, 07:56

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2009, 12:11

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Predlog: pojdi v trgovino, poglej ponudbo in kupi drugo.

Joj punca malo več samozavesti imej kot mama in ne kompliciraj za vsako stvar.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

04.04.2009, 12:13

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svasta
menjaj babico kje je problem? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

clock-img

04.04.2009, 13:24

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Pod tole se pa podpišem. Vedno eni te isti brez domišljije naslavljajo vprašanja z "vprašanje", kot da ostali ne vemo, da gre za vprašanje user posted image user posted image user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

04.04.2009, 19:48

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

IZVIRNO SPOROČILO: Tisana

Pod tole se pa podpišem. Vedno eni te isti brez domišljije naslavljajo vprašanja z "vprašanje", kot da ostali ne vemo, da gre za vprašanje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  se podpišem Tisana in Hope2, ampak pazite - punca je ful občutljiva. Sem jo opozorila na to pri prejšnjem "vprašanju", pa me je na ZS napadla v stilu "kaj se vtikam"... user posted image  kr neki...
Sem ji obljubila, da ji ne bom več odgovarjala na "vprašanja" user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.04.2009, 19:57

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

user posted image user posted image user posted image  se podpišem Tisana in Hope2, ampak pazite - punca je ful občutljiva. Sem jo opozorila na to pri prejšnjem "vprašanju", pa me je na ZS napadla v stilu "kaj se vtikam"... user posted image  kr neki...
Sem ji obljubila, da ji ne bom več odgovarjala na "vprašanja" user posted image user posted image user posted image

Še en podpis. user posted image
Pa da ne govorimo, kaka sploh so ta vprašanja kar naprej. Nočem biti nesramna, ampak dejstva so taka, da že ko vidiš novo temo, katere avtorica je ona, lahko že vnaprej pričakuješ, da bo zihr spet kaj "pametnega".

clock-img

04.04.2009, 19:58

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

user posted image

clock-img

04.04.2009, 20:31

clock-img

Anonimen

sam res no, a bi mogoč lahko nehala s tem enim in istim naslovom teme - da človek vsaj ve, kaj hočeš - boš morda dobila več pametnih odgovorov

pa še to - a si mogoč tršica, da najavljaš vprašanja?user posted image

clock-img

04.04.2009, 21:49

clock-img

benika

pencil-img

7793

punca je ful občutljiva. Sem jo opozorila na to pri prejšnjem "vprašanju", pa me je na ZS napadla v stilu "kaj se vtikam"... user posted image kr neki...

A res al kajuser posted image No ja, pol sem jo jaz še dobro odnesla, ko sem ji napisala da je ona živ komplikatoruser posted image

clock-img

04.04.2009, 22:10

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

pol se verjetno jst tud zato dobla ZS ker sem tukaj zasmejala zadevouser posted image user posted image user posted image user posted image sicer ZS ni nič nasramen sam sem se praševala kdaj sem ji dala nasvetuser posted image user posted image user posted image
(a veš, da sem upoštevala tvoj nasvet in vprašala pediatrinjo :)))))))

je rekla, da puncka lepo napreduje.

Pa vseeno lep pozdrav od V.V.  )

jah no kakorkoli..... mal se je pa treba nasmejatuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 4.4.2009 22:12:30 >

clock-img

05.04.2009, 00:01

clock-img

Anonimen

Joj, ne mi o njenih Zs-jih. user posted image user posted image user posted image   So za crknit smešna.user posted image
Gospa vesela veselka ima pač poklicno deformacijo, zato se tako obnaša.

clock-img

05.04.2009, 00:20

clock-img

jonna

pencil-img

54

Jah no, hvala enako. Tudi jaz sem si jo drznila opozoriti na njene naslove, pa sem bila prav tako deležna njenega pojasnila na ZS, da ima pač poklicno deformacijo. Se zdaj že ves čas sprašujem, kaj, vraga, je po poklicu.

clock-img

05.04.2009, 10:35

clock-img

rj1808

pencil-img

98

IZVIRNO SPOROČILO: benika

punca je ful občutljiva. Sem jo opozorila na to pri prejšnjem "vprašanju", pa me je na ZS napadla v stilu "kaj se vtikam"... user posted image kr neki...

A res al kajuser posted image No ja, pol sem jo jaz še dobro odnesla, ko sem ji napisala da je ona živ komplikatoruser posted image

user posted image user posted image

user posted image Ne moreš verjet..user posted image user posted image .

Carpe diem!

clock-img

05.04.2009, 14:32

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: jonna

Jah no, hvala enako. Tudi jaz sem si jo drznila opozoriti na njene naslove, pa sem bila prav tako deležna njenega pojasnila na ZS, da ima pač poklicno deformacijo. Se zdaj že ves čas sprašujem, kaj, vraga, je po poklicu.

Jaz sem tudi dobila zs - pa sem tudi dobila takšno pojasnilo - sem jo vprašala, če je tajna agentka, a ni nič odg. user posted image   user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

05.04.2009, 19:26

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Zdaj sem pa kar malo užaljena... nisem dobila nobenega zs user posted image user posted image user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

05.04.2009, 19:51

clock-img

dushka

pencil-img

254

Moja banjica tudi nima ravno podlago. Tako so sedaj oblikovane, za lažje sedenje.

clock-img

07.04.2009, 19:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.04.2009, 19:43

clock-img

benika

pencil-img

7793

Se zdaj že ves čas sprašujem, kaj, vraga, je po poklicu.

Najbrž študentka, če skoz postavlja neka vprašanjauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem