writing-img

vprasanje - postelja

clock-img

26.08.2008, 14:37

clock-img

pikicai

pencil-img

203

imam vprasanje, ce mogoce katera ve, kje se lahko kupi rezervni del za otroško posteljico?  zlomil se nam je namrec plasticni del, ki drzi premicno stranico 

clock-img

26.08.2008, 14:52

clock-img

anetka

pencil-img

76

Pa veš kje je kupljena? Proizvajalec sigurno ima nadomestne dele.

clock-img

26.08.2008, 14:58

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Mogoče bi ti lahko pomagale prodajalke v Baby centru, je pa odvisno kakšna je posteljica in kje je bila kupljena. Najprej vprašaj, kjer si jo kupila, če ni še iz prejšnjih generacij.
Jaz sem par let delala v Arielu in smo imeli posteljice od Lip Poljčane in bi ti mogoče prodajalke v tovarni naročile. Je pa vse odvisno od njihove prijaznosti. Ker da se, samo ponavadi se njim ne da bit tako ustrežljiv. Mi smo ponavadi rekle, da je manjkalo v kompletu in se je rešlo. Pa tudi če ni od tega proizvajalca, poglejte, da če paše, če je enak plastični delček in pol vprašajte. Lahko se pa malo zlažete in rečete, da ste dobile tako posteljico za darilo in , da ni blo zraven tega koščke, ki ga rabite.

clock-img

26.08.2008, 17:09

clock-img

pikicai

pencil-img

203

hvala za odgovore, sej res najbols da grema kr v eno trgovino pa vprasama ce bi ble tolk prijazne pa narocile.....skratka v petek mam pdp pa ze komaj cakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem