writing-img

vračilo plačila NS

clock-img

12.06.2006, 12:05

clock-img

Anonimen

Zanima me samo, če smo opravičene plačila za plačilo NS, oz. če nam zavarovalnica povrne stroške ob predložitvi originalnega računa zavarovalnici?

LP

clock-img

12.06.2006, 12:17

clock-img

Anonimen

Če jaz kaj vem, je NS samoplačniški UZ do 35. leta starosti, potem pa stroške krije zdravstvo. Mislim, da je to tko.

clock-img

12.06.2006, 12:21

clock-img

Anonimen

V kolikor je izvid neugoden in je potreben splav pa lahko zahtevaš povračilo stroškov NS pri svoji zavarovalnici s priložitvijo izvidov!

clock-img

12.06.2006, 15:08

clock-img

Anonimen

To pa nisem vedla, oprosti.....user posted image

clock-img

12.06.2006, 22:19

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

če je pa to tko, pa upam, da nobena ne dobi nazaj denarja in se bodo same zdrave user posted image rodile

clock-img

13.06.2006, 19:20

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Pri nuhalni podpišeš dokument s katerim potrjuješ, da si seznanjena, da je NS samoplačniška preiskava in da od zavaorvalnice ne moreš zahtevati denarja,vsaj taka praksa je zdaj. Isto je pri zobarju, podpišeš, da si seznanjen, da so nadstandardne storitve plačljive.

clock-img

13.06.2006, 21:41

clock-img

malicki

pencil-img

466

Tudi jaz sem pred pregledom morala podpisati izjavo, da sem seznanjena da je NS samoplačniški pregled in da ne bom zahtevala povračila denarja - mislim pa da je pisalo od Ministrstva za zdravje.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem