writing-img

vraščene dlake-pomoč!

clock-img

13.05.2009, 13:26

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Prvič sem opazila,da so se mi dlake na nogah vrastle v kožo,kako naj to preprečim?Sem vprašala kozmetičarko,pa je rekla da je to normalen pojav,da se največkrat naredi na bikini predelu-to mi še manjka,ja.Dlake si pulim z depilatorjem,je pa res da sem si dve leti samo brila,letos sem se pa odločila da si populim in potrpim,k mam pol mir.Geli pomagajo?

clock-img

13.05.2009, 14:29

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Z kakim močnim peelingom, jaz si to delam kar z soljo, pol se pa drgnem še z eno tako trdo gobco. Imaš pa tudi veet kremo proti vraščanju dlak. Je pa to normalno ja.

clock-img

13.05.2009, 14:41

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

tako, je normalno... jest se po-peelingam pred in po depiliranju (mam tut električni kombajn), z grobo morsko soljo. zaenkrat deluje, no.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

14.05.2009, 09:35

clock-img

end1

pencil-img

1598

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

(mam tut električni kombajn),

super vzdevekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da je pšenice vedno manj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.05.2009, 10:43

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: end1

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

(mam tut električni kombajn),

super vzdevekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da je pšenice vedno manj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, res super vzdevek, hi hi hiuser posted image user posted image

clock-img

14.05.2009, 23:31

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

Jst pa buhnedej da se prej pilingiram, ker imam občutek potem, da si po notranji strani kože s kosilnico vlečem... po pa obvezno.

Jst.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem