cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vreča za noge za voziček

clock-img

22.11.2007, 20:53

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Ojla,
zanima me, kako se kaj obnese vreča za noge za na voziček? user posted image  je star eno leto, a se nam jo splača kupit? Je kar draga, 68 EUR (Jane)...

clock-img

22.11.2007, 20:56

clock-img

Samrela

pencil-img

217

Vreča je sicer super (mam jo na Peg perego P3), vendar toliko denarja ne bi dala zanjo niti v sanjah user posted image . Star bi rešila kar s toplo odejico.

clock-img

22.11.2007, 20:58

clock-img

Anonimen

68€? Mi smo dali za Janéjevo zimsko vrečo 75 €. Je pa res zimska vreča, ne vreča za noge, ker je neprimerno boljša. Bolj topla in večja. user posted image  Lahko zapnem čisto do vratu in je res zakon. Definitivno je vredna tega denarja. Sicer pa imamo namen potem kupiti tudi marelo od Janéja, Energy, in naslednjo zimo bomo vrečo dali še na marelo. user posted image

clock-img

22.11.2007, 21:00

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Ja no, saj v bistvu res ni samo za noge, ampak lahko otroka zadekaš do vratu. Sprašujem pa zato, ker tele zime niso več kar so bile, pa ne vem kolk se enoleten otrok (in več) še hoče vozit v vozičku.

clock-img

22.11.2007, 21:01

clock-img

Anonimen

Saj lahko kušpiš tudi kakšno no name, jaz sem jo, pa je bila ful v redu. Poleg tega, da je bila zelo lepa, tudi paše na vse vozičke. Meni je na dva, zdaj, ko sem jo odarila naprej, pa jo ima kolegica tudi na dveh različnih. Tako da na vse paše.

In ja, se jo splača kupit.

clock-img

22.11.2007, 21:01

clock-img

eya

pencil-img

4615

Verjetno se vam jo splača kupit, če se mali še rad vozi z vozičkom... Ali pa ga oblečete v zimski pajac+topla odeja.

clock-img

22.11.2007, 21:03

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Jaz si ne predstavljam, da lani, ko je il mali star eno leto ne bi imela zimske vreče. Nobena dekica ne bi rešila problema, saj skozi deko piha, pa še mali deke ni maral in jo je vedno zbrcal stran. Je pa naš mali shodil zelo pozno in lani pozimi še ni imel nobenih ambicij po drugačnem premikanju kot v vozičku. Imeli smo pa vrečo, ki smo jo lahko zapeli do vratu in to nam je pogosto prišlo zelo prav - sploh, ko smo bili nekaj dni v Bohinju in je bilo za zmrznit, mali pa je bil noter zelo topel.

clock-img

23.11.2007, 10:35

clock-img

Maja22

pencil-img

74

splišni,

a lahko napišeš, kje si kupila vrečo in koliko je stala. hvala! aja, pa mogoče kakšna slikica?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem