writing-img

vreča za quiny sx

clock-img

18.02.2005, 19:43

clock-img

brinaa

pencil-img

54

Pozdravljene,
Naša mala je definitivno prerasla v košaro in mora v športni del, a mislim, da jo bo brez zimske vreče zeblo.
Že cel teden se trudim najti zimsko vrečo za voziček maxi taxi speedy sx (po novem quinny sx) rdeče barve.
V baby centru lahko dobavijo le modro ali sivo, pri infantinu jih sploh nimajo. A katera ve še za kakšnega prodajalca v Sloveniji,ali pa če veste, da bi te vreče imeli kje v Gradzu?
LP

clock-img

18.02.2005, 19:53

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Probaj pri spletni trgovini sonček. Tam imajo marsikaj in marsikaj se da naročit.

LP S in :duda:

clock-img

18.02.2005, 20:19

clock-img

tinica

pencil-img

501

Jaz sem prek ebay naročila zimsko vrečo babynest MUCKI XL imajo pa jih tudi v Gradzu v Kiki na otroškem oddelku izredno dobra zimska vreča, saj ne prepiha, ne premoči je izredno topla in pa na notrnji strani kjer ima otrok noge potem ko je večji (saj jaz sem kupila vrečo XL) lahko na notranji strani lepo obrišeš če ima slučajo umazane čevlje, skratka jaz sem zelo zadovoljna. Imajo pa v kiki tudi druge zimske vreče.

clock-img

18.02.2005, 21:14

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Probaj pri Sončku http://www.soncek.si/shop/page/group/id/871/

:sloncek:

clock-img

18.02.2005, 21:44

clock-img

brinaa

pencil-img

54

Hej Tinca,
a je ta vreča univerzalna, oz. je primerna za vse vozičke? Koliko pa je cena v Kiki, če se mogoče še spomniš seveda.
LP

clock-img

18.02.2005, 21:48

clock-img

brinaa

pencil-img

54

Joj, pa hvala še Andreji in Rozi, sploh nisem vedela, da jih na sončku prodajajo.
Pa mogoče katera ve, če so te vreče dovolj velike, da bi jih uporabljal tudi pozno jeseni, ko bo moja punčka stara malo več kot leto dni?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem