writing-img

vreča za sedenje

clock-img

23.09.2008, 13:21

clock-img

lois

pencil-img

106

Ojla,

Zelo so mi všeč vreče za sedenje, tudi po internetu sem že pobrskala nekaj o teh vrečah, me pa zanima, kakšne izkušnje imate ve, ali imate doma vrečo za sedenje in kakšno?

Zanima pa me tudi ali katera od vas zna šivati te vreče in katere so cenovno ugodne?

clock-img

23.09.2008, 13:46

clock-img

migrena

pencil-img

191

živjo...mi smo jo kupili v lesnini iz blaga bež barve, je bila 70e, je ful ok za sedeti, ampak problem je v tem da so v to vrečo direkt nasuta ta stiroporasta zrnja in se ne da oprat le če dam vem ta zrnja.-----kam pa ??? to mi ni všeč lahko bi imeli kako dodatno blago da daš prat zg. sloj...malo se pozanimaj če to obstaja...

clock-img

23.09.2008, 13:57

clock-img

cofek

pencil-img

781

mi imamo tole klik in smo ful zadovoljni z njo. Imajo razliične materiale in torej tudi različne cene - ja pa več modelov, tko da imaš ful opcij za izbiro. 

clock-img

23.09.2008, 15:56

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jaz jo imam iz lesnine, sivo (ker druge barve takrat ni blo), pa je iz umetnega usnja oz. podobnega materiala, tako da se jo da obrisat...
no, pa moja nikakor ni tok pokončna kot tale od cofka. je pač žbljob, napolnjen s stiroporm v katerga se da res božansko namestit (jest se ponavad kr v klobko zvijem)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

24.09.2008, 09:51

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Jabooz-i so super!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

24.09.2008, 13:12

clock-img

Mala koala

pencil-img

131

Jaz  imam od IUV usnjeno. Če rečem, da je to moj najljubši kos pohištva sem vse povedalauser posted image

clock-img

24.09.2008, 20:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Jabooz-i so super!

Tudi mi imamo to. Pa smo super zadovoljni. Ko se  kroglice sesedejo jih samo pokličem in že me čakajo nove. Pojdi na pohištveni sejem, ki bo zdaj konec leta, imajo ful popusta, se splača.

clock-img

24.09.2008, 21:04

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

IZVIRNO SPOROČILO: nogica

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Jabooz-i so super!

Tudi mi imamo to. Pa smo super zadovoljni. Ko se  kroglice sesedejo jih samo pokličem in že me čakajo nove. Pojdi na pohištveni sejem, ki bo zdaj konec leta, imajo ful popusta, se splača.

Ful so odpiljeni tile jabooz-i user posted image A ima slučajno katera ga v zeleni barvi? Dejte mal več povedat!

clock-img

25.09.2008, 09:14

clock-img

Anonimen

Moj je v bež barvi zaradi bež sedežne in ostalega pohištva. So pa tisti nežno zeleni tudi meni ful všeč. Imajo pa res veliko izbiro.

clock-img

26.09.2008, 16:01

clock-img

Minerva

pencil-img

45

clock-img

26.09.2008, 17:04

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Mi imamo rdečega jabooz-a. Meni so super fajn te vreče.

clock-img

27.09.2008, 14:37

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Imeli smo od IUV usnjeno, v njej pa je kraljeval naš kosmatinec-kuža. Mi je praktično nismo rabili, razen če je zmanjkalo placa za sedet. Kuža pa brez nje ni znal bit, zato smo jo vlačili povsod, kamor smo se seliliuser posted image . Problem je edino, ker je usnje začelo pokatuser posted image , pa težko si jo opraluser posted image . Naslednjič kupujemo samo še tako, da se da zunanji del slečt in se ga vrže v pralni stroj.

clock-img

27.09.2008, 21:39

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Mi mamo Jaboza.Ful zadovoljni.

< Sporočilo je popravil jakaracman -- 27.9.2008 21:40:16 >

clock-img

03.10.2008, 14:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.10.2008, 13:35

clock-img

migrena

pencil-img

191

problem je v tem da so v to vrečo direkt nasuta ta stiroporasta zrnja in se ne da oprat le če dam vem ta zrnja.-----kam pa ??? to mi ni všeč lahko bi imeli kako dodatno blago da daš prat zg. sloj...malo se pozanimaj če to obstaja...

no tako danes sem oprala vrečo....bunkice sem stresla v banjo in kar mirujejouser posted image jih je pa cela banja.....zdaj grem pa nazaj notri nafilat in bom potem povedala kako sem se matralauser posted image saj je komaj 20 cm odprtine......

clock-img

31.10.2008, 21:45

clock-img

barika

pencil-img

6448

Midve z mami sva jo naredili sami. Kupila sem blago za sedežne in te stiropor kroglice.

clock-img

02.11.2008, 16:18

clock-img

migrena

pencil-img

191

je uspelo....s koledarja sem naredila velik lij...in s skledo nasipala notri......ni bilo tako težko kot sem mislila....user posted image me vsaj ne bo strah za naslednjičuser posted image

clock-img

03.11.2008, 08:21

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

tudi mi imamo vrečo in en fotelj New York-roka ... res dober za sedet 

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

06.11.2008, 07:59

clock-img

Valentina

pencil-img

217

Ima katera informacijo koliko je popusta na džabuza na pohištvenem sejmuuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem