writing-img

vrečka da- ni ploda

clock-img

21.07.2006, 08:40

clock-img

Anonimen

Drage moje,

danes sem bila pri G. Na UZ je videla gestatacijsko vrečko, ni pa videla ploda. Po izračunih naj bi bila 7t noseča, ampak je rekla, da je čisto možno, da je do oploditve prišlo kasneje.
Naročila me je spet čez en teden.

Saj vem, da je možno, da še bo, amoak jaz sem tok razočrana, da bi najraje samo jokala.

Prosim za malo tolažbe.
Hvalauser posted image

clock-img

21.07.2006, 08:48

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Vsak plod se razvija drugace. Ze marsikateri na forumu se je zgodilo, da so jo hotli poslat na ciscenje. pa je le zaradi njene vztrajnosti bil cez kaksen teden viden srcek. Tko da vse je mogoce.
Drzim pesti, da bo vse OK.

clock-img

21.07.2006, 09:36

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Ne se preveč sekirati. Počakaj še en teden in boš videla kaj bo. Velikokrat se namreč zgodi, da se plod še ne vidi, saj je prišlo do oploditve kasneje, kot kaže izračun. user posted image

clock-img

21.07.2006, 09:49

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Ne se preveč sekirati. Počakaj še en teden in boš videla kaj bo. Velikokrat se namreč zgodi, da se izračun in oploditev ne ujemata, tako, da je mogoče, da je plod še premajhen in da se še ne vidi.user posted image

clock-img

21.07.2006, 09:50

clock-img

petraz

pencil-img

1328

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem