writing-img

vrednost slike - kako izvedeti?

clock-img

25.03.2005, 19:12

clock-img

dix

pencil-img

897

Doma imam eno sliko zelo priznanega slovenskega slikarja pa me zanima koliko je vredna. Kako bi se to dalo ugotoviti? Še najboljše če bi bilo na netu kaj pa mislim da ni. No, mogoče pa katera od vas ve? Ali pa če se katera s tem ukvarja, dela v kakem muzeju...

clock-img

25.03.2005, 19:17

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Moj brat je v ene par galerij poklical, ko sva nekaj hotela prodat. Pa najbrž bi ti tam tudi znali kaj svetovat, ali dati kak naslov od koga, ki se s tem ukvarja.

clock-img

25.03.2005, 19:19

clock-img

dix

pencil-img

897

Jaz nočem prodat, samo cena me zanima, ker so mi "natvezili" da je precej vredna in da je celo zelo redka. Upam da je kaj resnice na tem. Nimam pa časa po telefonu klicarit zato pa sprašujem vas, ki itak vse veste! :bravo:

clock-img

25.03.2005, 20:24

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Ja, saj midva tudi nisva prodala, ker se ne splača, premalo cenijo slike. No, mogoče se bo pa kakšna našla, ki ti bo znala več povedat. Good luck!:)

clock-img

26.03.2005, 12:24

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Mislim, da bom morala v kakšno galerijo stopiti ter sliko pokazati da jo ocenijo...Čigava slika pa je?!

Meni so zelo všeč slike od Irene Polanec. Malo me spominjajo na Klimtove slike.

clock-img

26.03.2005, 14:12

clock-img

dix

pencil-img

897

Slika je od Štefana Galiča. V bistvu je sitotisk, s tem se je ukvarjal (pa še z čim). Tako da za okvirno oceno ne potrebujejo drugega kot letnico in število "x"-ov na njej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem