writing-img

vreme v Istri septembra

clock-img

25.06.2008, 09:28

clock-img

luckyy

pencil-img

72

Letos gremo na dopst šele 15. septembra. A je že bila katera v tem času na morju v Istri? A je še za kopat? Kakšne možnosti imamo, da ujamemo še malo poletnih dni? user posted image

clock-img

25.06.2008, 09:55

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Joj to pa sam bog veuser posted image  jaz upam, da boste imeli še fajn vreme in da se bo poletje malo podaljšalo glede na slab junij.

clock-img

25.06.2008, 12:07

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Istre sicer na poznam, Dalmacija je večinoma v septembru zelo lepa,tudi topla,lani je bil prvi teden v septembru slabši,potem pa do začetka oktobra full toplo,tudi voda,je pa čisto odvisno, en dan slabega vremena,da je še valovito in da vodo premeša,pa je potem potrebno 3-4 dni vročega poletja,da se voda spet segreje....upajmo, da bo!!user posted image

clock-img

25.06.2008, 20:47

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Glede na to, da je bil konec marca sneg, jaz nebi sploh kaj dosti razpravljala o vremenu. In 10 dni nazaj sem imela dvojne dolge rokave oblečene user posted image

Mi gremo 20. septembra in tudi upam na najlepše.

clock-img

25.06.2008, 20:50

clock-img

Anonimen

A je še za kopat? Kakšne možnosti imamo, da ujamemo še malo poletnih dni? user posted image

Pojma nimam...user posted image .

Sem pa odkrila, da obstaja celo forum o vremenu: Slovenski portal o vremenu.

Vprasaj tam.

clock-img

01.07.2008, 11:03

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

midva sva lani hodila septembra v Pulo za vikende. bilo je cca 28 stopinj, morje še ful toplo. težko pa napovedati vreme za letos. če boste imeli srečo z njim, zna biti september v Istri še zelo lep. veliko sreče!

clock-img

02.07.2008, 10:10

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Jaz se v Puli nekje do 20 septembra kopam, potem ne več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem