writing-img

vrhnika

clock-img

07.04.2005, 10:08

clock-img

tinčica

pencil-img

613

a je katera iz Vrhnike me zanima ce katera kupuje cevlje v KARI rabla bi sportne superge na tak nacin kot so puma al pa podobne a imajo kaj izbire?
lp

clock-img

07.04.2005, 10:14

clock-img

.ču

pencil-img

1181

Oj!
Nism iz Vrhnke,mogoče ti bo pa v pomoč tale stran.Jes sm z njimi ful zadovoljna:)
Pa lep dan:)

http://www.superge.si/html/svn/home.shtml

clock-img

07.04.2005, 10:16

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

ja, jest sem iz vrhnike. sem tud vedno v kari kupovala čevlje, ampak me že dolg ni blo tam, tko da ne vem kaj majo... maš pa v bivši loki uno športno trgovino intersport, tko da majo po mojem tam

clock-img

07.04.2005, 10:54

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Oj!

Jaz ŠE nisem iz Vrhnike. Sm pa bla prejšnji teden nazadnje v Kari - pa še nikol nism bla tolk razočarana. :( Kar je lepo (oz. je blo men všeč) je kr drago. Se mi zdi, da so bli včasih full pocen!

Lp :muca:

clock-img

07.04.2005, 10:58

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

ja na vrhniki je kara mela vedno ful velik izbire, lepe čeveljčke, pa tud cena je bla ugodna. Kako je pa zdej pa ne vem, ker me že dolg ni blo tam.

clock-img

07.04.2005, 11:20

clock-img

tinčica

pencil-img

613

ma nej se grejo solit, vcasih so imel tok izbire pa ugodne cene no zdaj pa taK NIC, figule fagule.

clock-img

07.04.2005, 20:23

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Ja res so se poslabšal, men se je že zgodlo, da mi je podplat na škornju odpadu ko sem jih mela samo parkrat obute. Cene kvalitetnih so visoke, tko da se splača pogledat še drugje, samo verjetno na Vrhniki ne bo prov dost izbire:zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem