writing-img

vrnila bi čevlje

clock-img

18.09.2007, 10:09

clock-img

popi

pencil-img

301

Ne da imam slabo vest,ker sem jih sploh kupila,ampak me obupno žulijo.Pa še nekaj sem ugotovila zjutraj,ko sem skoraj padala,da vlečejo navznotr.A je to sploh možno?Rada bi jih vrnila.Kako to gre?Čevlji so iz massa in imam račun.
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

18.09.2007, 10:12

clock-img

Snowflake

pencil-img

115

greš z računom v trgovino, razložiš situacijo in ti morajo zamenjatuser posted image

clock-img

18.09.2007, 10:18

clock-img

popi

pencil-img

301

Zamenjati?A se da vrnit?

clock-img

18.09.2007, 10:19

clock-img

Snowflake

pencil-img

115

hmmm to pa ne vem, če lahko dobiš denar nazaj....probaj

clock-img

18.09.2007, 10:30

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Ponavadi denarja ne vračajo in lahko samo menjaš za kakšne druge čevlje.

clock-img

18.09.2007, 10:45

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Mislim, da v okviru reklamacije lahko zahtevaš denar nazaj. Moj možek je dobil denar nazaj, ker so bili čevlji nekvalitetni, sicer ne v Masu ampak v Papriki. Boš videla.

clock-img

18.09.2007, 11:01

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Naceloma jih morajo vzeti nazaj in vrniti denar, ampak seveda raje vidijo, ce vzames kaj drugega. Rok za reklamacijo je pa 8 dni in tega se striktno drzijo (vsaj v Mass-u).

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

18.09.2007, 11:45

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Premajhne si si kupila , nesi jih h čevljarju ,da ti jih raztegne.

clock-img

18.09.2007, 12:01

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Denar ti morajo vrnit. Sicer se tega vsi otepajo, ampak tako piše v zakonu o varstvu potrošnikov. Imaš pravico zamenjave ali vračila denarja.
Jaz sem enkrat kupila "usnjene" natikače v Alpini, za katere se je ob prvem nosešnju izkazalo, da so čist plastični. Pa mi je prodajalka zagotovila, da so usnjeni, jaz pa tudi nisem potem gledala ali so ali niso. Saj zato pa so prodajalci, da ti povejo, a neuser posted image  Zanje pa sem plačala 10.000 sit. Sem šla nazaj in zahtevala denar, pa se je prodajalka nekaj ven vlekla, da tega pa ne delajo in hotela, da bi mi čevlje samo od znotraj nekaj prelepili z usnjem... Bla bla... v glavnem, nisem se dala, ker sem včasih delala v reklamacijski službi in vem, kakšne so pravice potrošnikov. Tko da, kar pojdi nazaj in zahtevaj denar. Drugače pa jim inšpekcijo tja pošlji. Uh, sm krutauser posted image user posted image  Pa veliko vztrajnosti in sreče ti želimuser posted image
lp,kepica

clock-img

18.09.2007, 12:28

clock-img

manetka

pencil-img

322

če tako žulijo, si ziher premajhne kupila

clock-img

18.09.2007, 12:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.09.2007, 12:55

clock-img

popi

pencil-img

301

Niso mi premajhni.Mater sem prej padla,čist semuser posted image user posted image ...
Grem nazaj...
lp

clock-img

18.09.2007, 14:43

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Meni so ravno prejšnji teden vrnili denar v Humanicu, ker mi čevlji (seveda, nenošeni) niso bili prav.

ROŽICA

clock-img

19.09.2007, 22:05

clock-img

muška

pencil-img

3223

Nesi nazaj, denar ti morajo vrnit!

jaz ga vedno dobim nazaj, ker jim povem, da sem stvar kupila z denarjem in ne z dobropisom in da sem k njim prišla z namenom, da kupim dobro in kvalitetno stvar, ker so mi pač vredu (malo bluzim) . No, ampak ker se je izkazalo, da pa le ni tako vredu, kot sem mislila da bo ,hočem denar nazaj,......... user posted image user posted image user posted image  no vedno mi uspe user posted image user posted image

clock-img

19.09.2007, 22:14

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: popi

Niso mi premajhni.Mater sem prej padla,čist semuser posted image user posted image ...
Grem nazaj...
lp

OK, zdaj pa štekam. ti sploh nisi zaradi narastka našpičena ampak zaradi čevljev. no, to se pa tudi meni zgodi. vrni jih.

BTW, enkrat sem si kupila dr Martenske in so bili totalno narobe narejeni, so na not vlekli ful. sem jih nesla nazaj in smo jih dali na mizo in trgovec sploh ni ugovarjal. mi je dal drug par, ki ni bil krevlast.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

20.09.2007, 09:53

clock-img

popi

pencil-img

301

No vse skupaj.Ampak so mi vzeli čevlje nazaj oz.vrnili denar.Brez besed.
Res o.k,
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem