cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vročina!!!

clock-img

20.09.2005, 17:13

clock-img

jota

pencil-img

52

oj, jaz bi pa rada zvedela, ce je se katera staknila prehlad in vročino med nosecnostjo? kako se je vse skupaj razpletlo? sem pa v 13. tednu.

lep pozdravcek vsem

clock-img

20.09.2005, 17:22

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz sem fasala angino pri 6 mesecih nosečnosti,bila sem zelo boga ampak sem dobila zdravila,ki mi jih je predpisala zdravnica,nekaterih nisem smela,tak da je bilo po 1 tednu bolje.

clock-img

20.09.2005, 17:24

clock-img

jota

pencil-img

52

Jaz bi namreč z veseljem pojedla kakšen lekadol,ker drugače mi bo glavo razneslo, ampak nimam pojma če lahko. Enimi pravijo, da lahko, drugi da ne... Zaradi prehlada se mi pa zdi neumno pri zdravnikih čakat.

Total, hvala za odgovor.

Lp

clock-img

20.09.2005, 17:52

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Lekadol lahko.

clock-img

20.09.2005, 17:52

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz mam pa 3 tedne do kraja, pa prehlad. pa ne smem vzet nibenga zdravila, ki ga imam pri hiši, ker ni za nosečke.
pravzaprav smo vsi 3 bolni: mož, tamala in jaz. tamli sem dala svečko, mož je zgleda z najhujšega ven, ker je vzel septolete pa daleron cold3, jaz pa se še matram, ker ne smem jemat nič.
moj DR. je na bolniški, G na dopustu, zdravnice, ki ga nadomešča, pa ne in ne dobit na telefon. za ****!
sicer pa bolje tako, ker res ne morem it naopazovanje v bolnico. sem v prejšnji nosečnosti bila v 1. trimestru in so me sprepikali kot kakšno cedilo. sedaj mam pa bebo doma in ne morem.

clock-img

20.09.2005, 17:54

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

ah kur!c gleda!!! en lekadol pa bom vzela, drgač bom fertig!

clock-img

24.09.2005, 23:03

clock-img

Wilson

pencil-img

62

Jaz sem čisto enako kot ti,pri 13t staknila virusno infekcijo s povišano telesno temperaturo. Jaz sem takrat jedla Lekadol, kalcijeve šumeče tablete s C vitaminom in Granobil tablete za lizanje. Ti respiratorni virusi niso nevarni, nevarni so virus rdečk, ošpic,... Tako, da se ne obremenjuj preveč, zdravilo pa le kakšno vzami.LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem