writing-img

vročina

clock-img

12.06.2007, 06:51

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Mene pa zanima če ima katera izkušnje z vročino.Ja res se sliši hecno samo naša tamala stara 3 leta ima zadnje dva dni vročino ampak samo ponoči zjutraj in čez dan pa kot da ni nič.Do sedaj nismo še nikoli imeli kaj takega tudi pri drugih dveh.Ne smrka,kašla se pravi nič drugega kot samo vročina zvečer in čez noč.Ker sem človek ,ki zelo nerada hodim okrog zdravnikov me zanima če je katera že imela kaj podobnega.

clock-img

12.06.2007, 07:04

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Kok pa ima vročine?

Pri nas so take vročince posledica izraščanja zobk. Ma tvoja že vse zobke?

clock-img

12.06.2007, 07:11

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Ja koliko pa je ta vročina in koliko je star otročiček?user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

12.06.2007, 07:24

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Stara bo  3 leta.Tako da mislim da zobki niso.Vrocina se pa vrti okrog 38 do 39 ampak samo ponoči oz proti večeru zjutraj pa kot da ni nič.

clock-img

12.06.2007, 07:33

clock-img

honey

pencil-img

2567

Mi smo imeli zadnjič isto vročino, ampak smo nazadnje ugotovili, da so bile krive spodnje 5-ke. Glede na to, da zgornjih še nima (mislim vsaj, se ne upam pogledat, ker me ugrizneuser posted image ), nas očitno še enkrat čaka, ampak naslednjič bom vedela, kaj je. Tako da je možno, da ji zobki rasejo, ker 5-ke naj bi zrasle tja do 3. leta enkrat in je povsem možno, da ji rinejo zdaj ven.

clock-img

12.06.2007, 10:19

clock-img

mika

pencil-img

6485

pri nas je vsaka vročina pokazala vnetje ušes ali grla, zato grem vedno z njo k zdravniku. ponavadi ima med 38 in 39. ravno danes sva bili priz dravniku zaradi vročine in diagnoza ista. trenutno vročine nima, bo pa sigurno imela proti večeru in ponoči.

na tvojem mestu bi šla k zdravniku, ker traja že dalj časa, očitno nekaj ni vredu.

clock-img

12.06.2007, 11:17

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

sva bile v petek na istematiki in je blo mende vse ok  sej bom šla če nebo nič bolje sam kaj k ni pediatra 

clock-img

12.06.2007, 14:09

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

na tvojem mestu bi šla k zdravniku, ker traja že dalj časa, očitno nekaj ni vredu.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

12.06.2007, 14:23

clock-img

popi

pencil-img

301

Ja ,smo bili bolni 14 dni nazaj.Mala je zakuhala popoldne iz niča takorekoč.
Vročina je bila okoli 39.In bila je čisto navadna viroza.
Smo veliko pili,spali in se crkljali.
Tako kot je prišla je tudi odšla.
lp pozdravite se

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

12.06.2007, 14:33

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Tudi mi smo imeli pred dobri mesecem podobno in na koncu je bila ugotovitev,da smo preboleli 5 bolezen.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem